Ελλάδα

Πολυχρονόπουλος: «13 μέρες με λιθοβολούν βασιζόμενοι σε ψευδομαρτυρίες», υποστηρίζει

Δεν έχω παίξει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου, ισχυρίζεται και αναφέρει πως όσα λέγονται σε βάρος του έχουν αντίκτυπο στην κοινωνική κουζίνα

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, Ο Άλλος Άνθρωπος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αντίκτυπο στη λειτουργία της κοινωνικής κουζίνας έχουν όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό σε βάρος του Κώστα Πολυχρονόπουλου, ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου», όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

«Με καταδικάζουν βασιζόμενοι σε ψευδομαρτυρίες»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, συγκεκριμένα, είπε μιλώντας στο Star: «Εδώ και 13 μέρες με λιθοβολούν, λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα. Χωρίς να με έχει καλέσει η Δικαιοσύνη ή να μου έχουν αποδοθεί κατηγορίες, με έχουν καταδικάσει και με καταδικάζουν βασιζόμενοι σε ψευδομαρτυρίες».

Σημείωσε, μάλιστα, πως ήδη, υπάρχουν ελλείψεις στα αποθέματα των τροφίμων από τα οποία σιτίζονται εκατοντάδες άνθρωποι.

Ο Πολυχρονόπουλος ανέφερε ότι, και ο κόσμος που πήγαινε για τρόφιμα έχει μειωθεί αισθητά. «Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ. Θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη και σε αυτούς που έδωσαν χρήματα στον Άλλον Άνθρωπο. Δεν έχω παίξει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου. Τα χρήματα που δόθηκαν, πήγαν εκεί που έπρεπε, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ να πείσω τον απλό κόσμο, ότι αυτά που λέω είναι αλήθεια», ισχυρίστηκε.

Υπόστήριξε, επίσης, ότι θα αποδειχθεί ότι, όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον είναι ψέματα και είναι διατεθειμένος να απαντήσει με μηνύσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Δείτε επίσης