Ελλάδα

Γλυφάδα: «Ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας» φέρεται να είπε ο δράστης

Πώς μπήκε στο κτίριο - Ο 76χρονος σκότωσε τρία άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Γλυφάδα, νεκροί, πυροβολισμοί, ναυτιλιακή εταιρεία, δράστης, θύματα, ένοπλος, αυτοκτονία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε» φέρεται να είπε στους πρώην συναδέλφους του ο ένοπλος που σκόρπισε τον θάνατο σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 76χρονος δράστης ήταν αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία. Βρέθηκε νεκρός με το όπλο δίπλα του στο υπόγειο του κτιρίου από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που τον αναζητούσαν.

Τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ηλικίας, ο γαμπρός της και ένας πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο έχουν μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το τι ακριβώς γνώριζαν για τον άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γνώριζε καλά το κτίριο, απέκτησε πρόσβαση από το υπόγειο της επιχείρησης, κατευθύνθηκε αρχικά στον ημιώροφο, άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων, αφήνοντας πίσω του τρεις νεκρούς, πριν ο ίδιος δώσει τέλος στη ζωή του.

Εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, στο κτίριο βρίσκεται και ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει μακροσκοπικά τις σορούς και να ξεκινήσει η διαδικασία της σύνταξης του πορίσματος νεκροψίας – νεκροτομής.

Τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 20 λεπτά μετά τις 10:00.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται αργότερα σήμερα.

Δείτε επίσης