Ελλάδα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Πανεπιστημίου

Τουλάχιστον μέχρι αύριο στις 11 το πρωί θα παραμείνουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Πανεπιστημίου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στην οδό Όθωνος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Η παραπάνω ρύθμιση θα ισχύει μέχρι αύριο το πρωί, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, ανάλογα με την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων, σημείωνεται από την ΕΛΑΣ.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) υπάρχει σχετικό banner με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Σημειώνεται ότι τα τρακτέρ θα αρχίσουν να αποχωρούν συντονισμένα από το Σύνταγμα περιπου στις 11 αύριο το πρωί.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν σχεδόν 10.000 αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδας, με αιτήματα αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση του κόστους παραγωγής και επαναδιαπραγμάτευση της νέας ΚΑΠ, καθώς και αποζημιώσεις στο 100% των καταστροφών που έχουν υποστεί λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, μέχρι να ικανοποιηθούν τα βασικά τους αιτήματα.

Άλλωστε, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, όπου θα ενημερωθούν οι αγρότες για τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Δείτε επίσης