Ελλάδα

Παλαιοχριστιανοί: Αρνείται ο π. Κλεομένης ότι είναι πατέρας του εγγονιού του Μανώλη

Δείτε βίντεο από όσα είπε μπροστά στην κάμερα

Παλαιοχριστιανοί
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των Παλαιοχριστιανών, καθώς στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται το βρέφος της κόρης του 45χρονου Μανώλη, με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν άκρη σχετικά με την πατρότητα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, ο πατήρ Κλεομένης είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του.

Πρόκειται για έναν άνδρα τον οποίο η εκκλησία χαρακτηρίζει ως «ρασοφόρο», ο οποίος αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με αναρτήσεις που έκανε.

Ο «πατήρ Κλεομένης» μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Live News, όμως αρνείται κάθε σχέση αλλά και γνωριμία με τον Μανώλη αλλά και την οικογένεια.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο Θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

Δείτε επίσης