Ελλάδα

Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Το κράτησαν σε ψυγείο - Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή

Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση στη Σόλωνος, από έναν υπάλληλο καθαριότητας. Το αποχετευτικό σύστημα ανήκει σε γραφείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι αφού ο υπάλληλος εντόπισε το νεκρό έμβρυο φέρεται στη συνέχεια να το μετέφερε στα παραπάνω γραφεία και να ενημέρωσε τους υπεύθυνους του χώρου. Χωρίς αρχικά να ενημερώσει τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί αφού κατάφεραν να εντοπίσουν τους υπεύθυνους του γραφείου στη Σόλωνος, ρώτησαν γιατί δεν ειδοποιήθηκαν εξαρχής οι αρχές και η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι σκόπευαν να ενημερώσουν το πρωί της Τρίτης τον ιατροδικαστή και ότι κράτησαν το νεκρό έμβρυο σε ψυγείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μίλησαν με τον κοινωνικό λειτουργό και υπεύθυνο των γραφείων αλλα και με την γυναικολόγο που βλέπει γυναίκες εθελοντικά η οποία ανέφερε ότι όσο καιρό είναι εκεί δεν είχε παρατηρήσει κάποια γυναίκα να έχει επιπλοκές.

Παράλληλα, στο πλαίσιο αναζήτησης της μητέρας, οι αστυνομικοί ζήτησαν τη λίστα με τις γυναίκες που είχαν επισκεφθεί τον χώρο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αυτό που εξετάζεται είναι κάποια από τις γυναίκες να γέννησε στην τουαλέτα και στη συνέχεια να έφυγε. Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ενώ αύριο αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Δείτε επίσης