Ελλάδα

Απεργία 28ης Φεβρουαρίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Από νωρίς το πρωί αναμένονται συγκεντρώσεις και πορείες - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Απεργία, ΑΔΕΔΥ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κινητοποιήσεις, Αθήνα, αστυνομία, Τροχαία, ΜΜΜ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το πρωί της Τετάρτης (28.02) στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας των κινητοποιήσεων για την 24ωρη γενική απεργία που έχει ανακοινωθεί.

Από τις 9:00 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να πραγματοποιηθούν διάφορες συγκεντρώσεις των σωματίων που έχουν κηρύξει γενική 24ωρη απεργία. Ανάμεσά τους θα είναι εργατικές ομοσπονδίες, σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς από άλλες συλλογικότητες. Για αυτό το λόγο η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε την επιβολή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε κεντρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να υπάρξει διαχείριση της κυκλοφορίας και να αποφευχθεί η κίνηση, λήφθηκαν τα αναγκαία μέτρα, με εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις συγκεκριμένα αναμένεται να εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Κλαυθμώνος, της Πλατείας Ομονοίας (Πειραιώς, Πατησίων κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Λεωφόρους Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Τέλος στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει προς τους οδηγούς, λόγω του ότι απεργούν και τα ΜΜΜ, να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα στους ανωτέρω οδικούς άξονες και περιμετρικά αυτών, μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Δείτε επίσης