Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Γυναίκα εισέβαλε στο Γυμνάσιο και χτύπησε μαθήτρια

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Αιτωλοακαρνανία: Γυναίκα εισέβαλε στο Γυμνάσιο και χτύπησε μαθήτρια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, 27 Φεβρουαρίου, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Εμπεσού το οποίομ σύμφωνα με τις πληροφορίες, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και σόκαρε την τοπική και εκπαιδευτική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του e-maistros.gr περίπου στις 11:30 π.μ., μια 25χρονη γυναίκα εισέβαλε στην αίθουσα της Γ΄ Γυμνασίου, όπου είναι μαθητής ο αδελφός της, και άρχισε να προκαλεί αναστάτωση και αναταραχή.

Αν και οι λεπτομέρειες των αιτιών της εισβολής της είναι ακόμα ασαφείς, φαίνεται ότι η κατάσταση εξελίχθηκε σε σοβαρό επεισόδιο όταν η γυναίκα επιτέθηκε σε μια μαθήτρια παρουσία του αδελφού της.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, η μαθήτρια τραυματίστηκε και αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Σε μια ταχεία αντίδραση, οι αστυνομικές αρχές του ΑΤ Εμπεσού κατάφεραν να συλλάβουν την 25χρονη γυναίκα λίγη ώρα μετά το επεισόδιο. Παραμένει να διερευνηθούν οι ακριβείς κίνητρα και οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτήν την ανησυχητική επίθεση σε ένα σχολικό περιβάλλον.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών βρίσκονται σε σοκ μετά το περιστατικό και αναμένουν περαιτέρω ενημέρωση από τις αρχές του σχολείου και την αστυνομία σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για την προστασία των μαθητών στο μέλλον.

Δείτε επίσης