Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση Σέρβων που εμπλέκεται σε δολοφονίες αλλοδαπών

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr η εγκληματική οργάνωση σχετίζεται με δύο διπλά φονικά σε Βάρη και Κέρκυρα το 2020

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση Σέρβων που εμπλέκεται σε δολοφονίες αλλοδαπών
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που αποτελούνταν από Σέρβους.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης εμπλέκονται σε δολοφονίες αλλοδαπών στη χώρα μας. Η ΕΛ.ΑΣ έφθασε στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης έπειτα από μακρά συνεργασία με την ιντερπόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται για δύο διπλά φονικά που είχαν σημειωθεί τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο του 2020. Πρόκειται για το διπλό φονικό στη Βάρη- με θύματα έναν Σλοβένο και έναν Μαυροβούνιο (Ιανουάριος του 2020) και το διπλό φονικό στην Κέρκυρα με θύματα δύο Μαυροβούνιους. (Ιούνιος 2020).

Πρόσωπο-κλειδί ο Αλβανός

Πληροφορίες του vradini.gr, αναφέρουν ότι Αλβανός δράστης που συνελήφθη στην Ελλάδα, μετά τη διπλή δολοφονία στη Βάρη, πήρε τα όπλα του εγκλήματος και τα έκρυψε, ενώ προμήθευσε με καλάσνικοφ του δολοφόνους των μαφιόζων στην Κέρκυρα. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να μετέφερε τους δολοφόνους της Κέρκυρας από τα Σύβωτα Θεσπρωτίας στη Χαλκιδική μετά το έγκλημα.

Συνολικά κατηγορούνται 39 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι πρόκειται για διαφορές ανάμεσα σε συμμορίες που διακινούσαν ναρκωτικά.

Δείτε επίσης