Ελλάδα

Άρτα: Ιερέας ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και αστυνομικούς στο δικαστήριο

Στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκαν τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου

Άρτα: Ιερέας ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και αστυνομικούς στο δικαστήριο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έξω φρενών ιερές στην Άρτα, ο οποίος έφτασε στο σημείο να επιτεθεί και να ξυλοκοπήσει την εν διαστάσει γυναίκα του.

Σε νοσοκομείο στην Άρτα όπου- σύμφωνα με πληροφορίες- μεταφέρθηκε για ψυχιατρικές εξετάσεις νοσηλεύεται φρουρούμενος ο ιερέας που προκάλεσε έντονο επεισόδιο στα δικαστήρια της πόλης. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια δίκης για την επιμέλεια των παιδιών του, επιτέθηκε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψή του. Ο ιερέας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις. Κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης επιτέθηκε.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν μεταφερθεί ήδη τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου ένα χρόνο ο ιερέας είχε ξυλοκοπήσει 2 άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης