Ελλάδα

Νίκαια: Μέχρι και για εκδικητική πορνογραφία έχει κατηγορηθεί ο 64χρονος που σκότωσε το γαμπρό του

Έστελνε παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες γυναίκας, μέλους της οικογένειας, στα email άλλων συγγενών, ακόμη και εργοδοτών

φονικο στη νικαια, νικαια φονικο, φονικό νίκαια, δολοφονία νίκαια, νίκαια δολοφονία, νικαια δολοφονια, δολοφονια νικαια, πεθερος σκοτωσε το γαμπρο του νικαια, νικαια πεθερος σκοτωσε το γαμπρο του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Φονικό στη Νίκαια: Απίστευτα πράγματα «βγαίνουν στην επιφάνεια» για τον 64χρονο πεθερό που σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του την περασμένη Παρασκευή (1/3) το πρωί.

Όπως λένε οι συγγενείς του 64χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα, καθώς και όσοι τόν γνώριζαν, εκτός από κακοποιητής, χειριστικός και βίαιος, δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του.

Παράλληλα, έκανε «φυλακή» στον στρατό 24 μήνες με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αλλάξει Σώμα, έμεινε μόλις δύο ημέρες σε ψυχιατρική κλινική και μετά κυκλοφορούσε ανενόχλητος.

Πρόσφατα, μάλιστα, όπως αποκάλυψε το Mega, κατηγορήθηκε για εκδικητική πορνογραφία. Συγκεκριμένα, έστελνε παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μίας γυναίκας, μέλους της οικογένειας, στα email άλλων συγγενών, ακόμη και εργοδοτών, λέγοντας πως είχε παράνομη σχέση με αυτή τη γυναίκα που διαπόμπευε.

Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, οπλοφορούσε με μία καραμπίνα, η άδεια της οποίας είχε λήξει, κοιμόταν για μέρες μέσα στο αυτοκίνητο δίχως κανένας να ασχοληθεί και έφθασε στην εν ψυχρώ δολοφονία, μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού του.

Φονικό στη Νίκαια: Τι λέει η πρώην σύζυγος του 64χρονου

Την ίδια ώρα, η πρώην σύζυγός του ξεσπά μιλώντας στα Μέσα: «Ήταν πάντα χειριστικός, κακοποιητικός και εκδικητικός με όλους. Δηλαδή εάν του έκανες κάτι, δε θα το άφηνε, θα το φυλούσε την κατάλληλη στιγμή».

Πριν από, μόλις, 4 χρόνια, η πρώην σύζυγός του βρήκε τη δύναμη να τον χωρίσει και να έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη.

Από τότε όμως ξεκίνησε ένα νέο μαρτύριο. Ο δράστης που θεωρούσε υπαίτιους για το διαζύγιο τον γαμπρό και την κόρη του, άρχισε να τους απειλεί ότι θα υπάρξει αιματοκύλισμα μέσα στην οικογένεια.

«Έχασε τα λεφτά που ζούσε, δηλαδή από εμένα και του στοίχισε πολύ. Δε τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του, ότι φύγαμε εξαιτίας του και εγώ και το παιδί μου από το σπίτι, τα έβαλε με όλους τους άλλους και πιο πολύ με τα παιδιά μου και τον γαμπρό μου, ότι με πείσανε να φύγω με το ζόρι από το σπίτι», υπσοτηρίζει η γυναίκα.

Παρά την καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και τα ασφαλιστικά μέτρα, νοσηλεύτηκε μόνο δύο μέρες σε ψυχιατρείο και 3 χρόνια αργότερα έκανε τις απειλές του πράξη, ταξιδεύοντας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εκτελώντας εν ψυχρώ τον γαμπρό του έξω από το σπίτι του, μπροστά στα μάτια του 4 ετών παιδιού του.

«Επειδή αυτός κυκλοφορούσε ελεύθερα στην κοινωνία μπόρεσε πέρασε διόδια πήρε το όπλο του και ήρθε και μου σκότωσε το σύζυγο», προσθέτει η κόρη του αυτόχειρα δολοφόνου.

Νίκαια: Σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια το φονικό ο 64χρονος

Επιπλέον, από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι ο 64χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ δολοφονία.

Για μία εβδομάδα κινούταν στην περιοχή με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Μέσα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαξιλάρι και μία κουβέρτα πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Κατόπτευε το θύμα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να του επιτεθεί και να του αφαιρέσει τη ζωή.

«Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί και το παιδί μου εγώ ήμουν μέσα και με χτύπησαν σκάγια. Αν το παιδί μου ήταν έξω για να μπει μαζί του στο αμάξι θα το χτυπούσαν σίγουρα», αναφέρει η σύζυγος του θύματος.

Σημειώνεται, πως μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν αποδείξεις από καπνικά προϊόντα που είχε αγοράσει από την Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου αλλά και ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό, τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως το θύμα αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά…

Δείτε επίσης