Ελλάδα

Βούρος: Καταθέτει τo 50% της δημαρχιακής αποζημίωσης στον λογαριασμό για τον κορωνοϊό

«Οι Δήμοι της χώρας στέκονται στο ύψος των περιστάσεων», δήλωσε ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας

[τ=;5ε

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και στη συνέχεια του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει το ήμισυ της δημαρχιακής αποζημίωσης που θα λάβει αυτό το δίμηνο, προς ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Βούρος δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, οι Δήμοι της χώρας μας στέκονται με όλες τους τις δυνάμεις στο ύψος των περιστάσεων και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με αίσθημα ευθύνης κι αλληλεγγύης, λοιπόν, θεωρώ ως αυτονόητη υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου και να προσφέρω στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του Covid-19, το 50% της αντιμισθίας μου»,

O Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας πρόσθεσε: «Πέραν αυτού σε σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη με τη συμμετοχή και άλλων συναδέλφων Δημάρχων της Αττικής, πρότεινα το ποσό που θα συγκεντρωθεί να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία και τον εξοπλισμό νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας».

Δείτε επίσης