Ελλάδα

Χαρδαλιάς από Κρανίδι: «Φεύγουμε με 177 δειγματα»

«Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά» τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

ÔÏ ÐËÏÉÏ ÅË.ÂÅÍÉÆÅËÏÓ ÐÏÕ ÂÑÉÓÊÅÔÁÉ ÓÔÏ ËÉÌÁÍÉ ÔÏÕ ÐÅÉÑÁÉÁ ÓÅ ÊÁÑÁÍÉÔÉÍÁ ËÏÃÙ ÊÑÏÕÓÌÁÔÙÍ ÊÏÑÙÍÏÚÏÕ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Όπως έκανε γνωστό σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαραλιάς, 177 δείγματα ελήφθησαν από το Κρανίδι και την ευρύτερη περιοχή, μετά τον εντοπισμό 151 κρουσμάτων κορωνοϊού στο ξενοδοχείο που λειτουργεί ως δομή μεταναστών.

Χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε: «Κάναμε σκληρή δουλειά με την ιχνηλάτηση όλο το βράδυ. Φεύγουμε με 177 δειγματα που αφορούν σε επαφές δυνητικές είτε high είτε low risk».

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι έχει εξασφαλιστεί και η υγειονομική περίθαλψη που αφορά στη δομή και την ευρύτερη περιοχή αλλά και η τροφοδοσία της δομής.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός υπογράμμισε: «Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Έχει μια αξία να δούμε τα δείγματα, αύριο το πρωί θα είμαστε σε θέση να έχουμε εικόνα».

Τέλος, κάλεσε όλους τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας «να μείνουν σπίτι τους, ειδικά όσοι έχουν νοσήματα ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Εφόσον εφαρμοστούν τα μέτρα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Δείτε επίσης