Γυναίκα

Δούκισσα Κάθριν: Μια ακόμη εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα

Με μπλε παλτό και κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας

Δούκισσα Κάθριν: Μια ακόμη εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν φόρεσε μπλε ρουά φόρεμα – παλτό, ως αναφορά στην Ουκρανία

Για μια ακόμη φορά η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κάθριν κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω την με την εμφάνισή της στην τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας που πραγματοποιήθηκε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα μπλε ρουα φόρεμα-παλτό της Catherine Walker και καπέλο σε στυλ Jackie O από Lock & Co τα οποία συνδύασε με μπλε παπούτσια Rupert Sanderson και έφτασε στο Αββαεία του Ουέστμινστερ συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Το look της ολοκλήρωσε ένα σετ ζαφειρένιων κοσμημάτων που κάποτε ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα

Ξένα μέσα μάλιστα αναφέρουν ότι η επιλογή χρώματος στο ρούχο της δείχνει τη στήριξή της στην Ουκρανία.

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου, η δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ είχαν πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ουκρανικό Πολιτιστικό Κέντρο στο Λονδίνο, θέλοντας να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Ουκρανίας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ παρευρέθηκαν χθες μαζί με τον Πρίγκιπα Κάρολο και τη Δούκισσα της Κορνουάλης, τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και εκατοντάδες αξιωματούχους και μαθητές στην ετήσια εκδήλωση για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, η οποία είναι μια σημαντική ημερομηνία στο royal ημερολόγιο.

Η Βασίλισσα, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αφού πρόσφατα ανάρρωσε από τον κορoνοϊό και αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας.

PHOTO GALLERY

Η εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα

Δείτε επίσης