Γυναίκα

Ελένη Φουρέιρα: Με σέξυ δημιουργία Celia Kritharioti στη συναυλία του Maluma

Με glamorous εμφάνιση, που έφερε την υπογραφή της επιτυχημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Celia Kritharioti, άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα τη συναυλία του Λατίνου τραγουδιστή.

Ελένη Φουρέιρα: Με σέξυ δημιουργία Celia Kritharioti στη συναυλία του Maluma
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε φωτιά στη σκηνή του ΟΑΚΑ στην έναρξη της συναυλίας του Maluma

Η ποπ τραγουδίστρια έδωσε ένα μοναδικό σόου χορεύοντας με την ψυχή της, όπως συνηθίζει, και τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες της. Ανάμεσα τους ήταν τα ''Αεράκι'', ''Δοκίμασέ Με'', ''El Ritmo Psicodélico'', ''Fuego'', ''Στο Θεό Με Πάει'', ''Caramela'' και ''Τι Κοιτάς''. Το κοινό από κάτω παραληρούσε και τραγουδούσε μαζί της. Ωστόσο η ίδια ξεχώρισε για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή της, αφού ξέρει πολύ καλά πώς να δημιουργεί ένα φαντασμαγορικό σόου και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το στιλιστικό κομμάτι.


Επιλέγει συγκεκριμένα ρούχα και κοστούμια για τις εμφανίσεις της πάνω στην σκηνή και συνήθως είναι κεντημένα με κρυστάλλους και λαμπερές λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει και να μαγεύει το κοινό. Έτσι, και για αυτό το peformance εμπιστεύθηκε την Celia Kritharioti. Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με ένα two piece που αποτελείται από ένα cropped μακρυμάνικο τοπ και ένα στενό παντελόνι. Βασικές λεπτομέρειες ήταν το γεγονός πως το σύνολο είναι διαφανές και κεντημένο με κρυστάλλους.

Δεν είναι πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα επιλέγει δημιουργίες της Celia Kritharioti για την εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια είχε πάει ως καλεσμένη στο Oscar after party του Έλτον Τζον το 2022 φορώντας ένα κεντημένο τοπ και μια μακριά φούστα της Ελληνίδας σχεδιάστριας, με τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της να τραβούν την προσοχή.

Με μια σέξι δημιουργία της σχεδιάστριας Celia Kritharioti είχε εμφανιστεί και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της «Light It Up». Η ποπ τραγουδίστρια είχε επιλέξει για την εμφάνισή της μια αποκαλυπτική μεταλλική δημιουργία της ταλαντούχας σχεδιάστριας.

Δείτε επίσης