Γυναίκα

Αποτρίχωση: Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Όχι πια

Η λεία, βελούδινη επιδερμίδα είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα. Για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, υπάρχουν πολλές μεθόδους αποτρίχωσης.

Αποτρίχωση: Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Όχι πια
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Αποτρίχωση Diode Laser πόδια – μπικίνι – μασχάλες - πρόσωπο

Το διοδικό laser είναι ασφαλές ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Με την αποτρίχωση με laser εξοικονομείτε επιπλέον χρόνο και χρήματα. Είναι η πιο εγκεκριμένη μέθοδος αποτρίχωσης από όλους τους διεθνείς οργανισμούς.

Τρείς διαφορετικές τεχνολογίες laser σε μια εφαρμογή (Alexandrite, Diode, Yag). Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα. Είναι η ιδανική αποτρίχωση laser για όλους τους τύπους δέρματος, διότι έχουμε παντελή απουσία πόνου και τραυματισμών όπως συμβαίνει με άλλες μεθόδους.

Γιατί να κάνετε διοδικό laser;

Η αποτρίχωση με laser διοδικό βάζει τέλος στην θυλακίτιδα και χαρίζει βελούδινο δέρμα. Έχει ακόμα το καλύτερο αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Είναι η πιο εγκεκριμένη μέθοδος αποτρίχωσης από όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Το laser υπερτερεί έναντι των άλλων μεθόδων γιατί είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία.

Τι θα αισθανθώ; Θα ξεφλουδίσω ή θα κοκκινίσω; Πόσες επισκέψεις χρειάζονται; Σε ποιους απευθύνεται;

Διαβάστε τις απαντήσεις και ό,τι άλλο αφορά στο laser στο mfdayspa

Δείτε επίσης