Γυναίκα

«Οι γυναίκες πρέπει να προσπαθήσουμε διπλά για να μας ακούσουν», λέει η επικοινωνιολόγος – δικηγόρος Βάσια Αναστασίου

Τι είναι το team Vassia; Σε ποιους απευθύνεται και τι πρεσβεύει;

«Οι γυναίκες πρέπει να προσπαθήσουμε διπλά για να μας ακούσουν», λέει η επικοινωνιολόγος – δικηγόρος Βάσια Αναστασίου
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

H Βάσια Αναστασίου είναι Δικηγόρος και Επικοινωνιολόγος, έχει μια μεγάλη αγάπη για τα κοινά και μιλά για την πολιτική, τις γυναίκες και την κοινωνία.

Τι άποψη έχουν οι φίλοι και η οικογένεια σου για την πολιτική σου ενασχόληση;
Η δύναμη μου είναι οι άνθρωποί μου. Για έναν άνθρωπο σαν εμένα που δεν στηρίζεται και δεν είναι εξοικειωμένη με τους κομματικούς μηχανισμούς, η στήριξη που λαμβάνω από τον περίγυρο μου είναι σαν το δικό μου μικρό κόμμα.
Οι φίλοι μου, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν είναι κομματικοποιημένοι πολλές φορές απορούν με την υπομονή μου (γελώντας)… Η πολιτική είναι πολύ σκληρός χώρος για αξιοπρεπείς ανθρώπους και θέλει πράγματι γερό στομάχι και καθαρό μυαλό.

Πες μας λίγο για το teamvassia την ομάδα σου; Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο στην πολιτική από μια γυναίκα!
Ένα από τα καλά που έφερε στην ζωή μου η ενασχόληση με την πολιτική ήταν το team Vassia. Δηλαδή όλο το δίκτυο νέων στην νοοτροπία και στην αντίληψη περί πολιτικής ανθρώπων. Το team Vassia στην πλειοψηφία του αποτελείται από νέα παιδιά 20-40 ετών από όλη την Ελλάδα αλλά και από την ομογένεια ανά τον πλανήτη. Σήμερα έχω την τύχη να είμαι μέρος μιας μεγάλης αγκαλιάς με εκατοντάδες μέλη, η οποία έχει αποκτήσει κινηματικό χαρακτήρα. Γιατί αυτό πρεσβεύει το team Vassia, την δύναμη της αγάπης, την δυνατότητα να ονειρεύεσαι και να παλεύεις για όσα σε αφορούν, είτε αυτό είναι ο εθελοντισμός είτε τα προβλήματα ισότητας που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητας μας αλλά φυσικά και η περιβαντολογική κρίση και τα αδέσποτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Hernews.gr

Δείτε επίσης