Γυναίκα

3+1 tips μακιγιάζ για γυναίκες που έχουν περάσει τα 30!

Όσες έχουμε περάσει τα 30 συνειδητοποιούμε και οι ίδιες πως είναι ώρα να υιοθετήσουμε τo make up που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας.

3+1 tips μακιγιάζ για γυναίκες που έχουν περάσει τα 30!
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η αλήθεια είναι πως η εφηβεία ήταν μια εποχή πειραματισμού για τα περισσότερα κορίτσια, ενώ στη δεκαετία των ’20 οι περισσότερες ήμασταν πιο τολμηρές με τα προϊόντα μακιγιάζ μας. Τώρα, όμως, όσες έχουμε περάσει τα 30 συνειδητοποιούμε και οι ίδιες πως είναι ώρα να υιοθετήσουμε τo make up που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας.

Για το λόγο αυτό ψάξαμε και βρήκε 4 tips μακιγιάζ για γυναίκες που έχουν περάσει τα 30!

Για σταθερό κραγιόν
Εάν θέλετε το κραγιόν σας να διαρκέσει όλη την ημέρα, δημιουργήστε μια βάση εφαρμόζοντας ένα μολύβι κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας και στη συνέχεια, περάστε από πάνω το αγαπημένο σας χρώμα κραγιόν. Ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο και περάστε με διάφανη πούδρα για να το σταθεροποιήσετε.

Για να βρείτε το σωστό foundation
Έχετε φτάσει 30 ετών και δεν πρέπει το χρώμα του foundation που χρησιμοποιείτε να μην ταιριάζει με την επιδερμίδα σας! Το κόλπο είναι να δοκιμάσετε το foundation που πρόκειται να αγοράσετε στην κλείδα του ώμου σας και όχι στο πίσω μέρος του χεριού.

Διαβάστε περισσότερα στο roulastamatopoulou.com

Δείτε επίσης