Γυναίκα

Τι σχέδιο μαγιό να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου

Tips για να αναδείξεις τα «δυνατά» σου σημεία

Τι σχέδιο μαγιό να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για να χαλαρώνουμε, μακριά από τη δουλειά και την καθημερινότητα που μας έχει κουράσει.
Για αυτό που δεν θα πρέπει να ανησυχούμε είναι για το σώμα μας! Ώρα για μερικές χρήσιμες συμβουλές για τα μαγιό που σας ταιριάζουν, ανάλογα το σώμα σας.

Ο κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός και απαιτεί τη δημιουργία μιας οπτικής ψευδαίσθησης, για να ξεφεύγει η προσοχή από το σημείο που δεν είναι τόσο κολακευτικό.

Ο σωματότυπος αχλάδι
Οι γυναίκες με αυτό το σωματότυπο έχουν καμπύλες στους γοφούς, ενώ από την μέση και πάνω είσαι αρκετά πιο αδύνατες. Αν το κάτω μέρος του σώματός σας είναι πιο φαρδύ σε σύγκριση με το πάνω, τότε ανήκετε στις γυναίκες με σωματότυπο αχλάδι, το πιο σύνηθες δηλαδή για τις Ελληνίδες.

Το κλειδί για να βρείτε το τέλειο μαγιό είναι να φροντίσετε να επιλέξετε κάτι που θα εστιάζει στο επάνω μέρος του σώματος, στους ώμους, το στήθος και τη μέση σας, τραβώντας το βλέμμα από την περιφέρεια. Αποφύγετε τα σλιπ και τα σορτς με φαρδιά πλαϊνά γιατί τονίζουν τους φαρδιούς γοφούς σας

Η σωστή επιλογή για τον σωματότυπο αχλάδι είναι το μαγιό τριγωνάκι που δένει στο λαιμό ή κάποιο με βαθύ ντεκολτέ. Αποφύγετε τα μαγιό με κορδονάκια στο κάτω μέρος και τα brazilian. Επιλέξτε το κλασικό κόψιμο ενός μπικίνι σλιπ που δεν θα σας κόβει ή τα ψηλόμεσα vintage .

Διαβάστε περισσότερα στο: hernews

Δείτε επίσης