Γυναίκα

Η Halle Berry έβαψε τα μαλλιά της μωβ

Η Halle Berry έβαψε τα μαλλιά της μωβ και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της

Η Halle Berry έβαψε τα μαλλιά της μωβ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ομολογουμένως, η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται σε αντίθεση με την ευρύτερη τάση του Hollywood και με τις διάσημες κυρίες που βάφουν το μαλλί τους ξανθό λόγω της μεγάλης επιρροής της ταινίας Barbie, που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες του χρόνου το καλοκαίρι.

Αυτή δεν είναι η μόνη τάση που έχει προκαλέσει η εν λόγω ταινία, η οποία έχει επαναφέρει στη μόδα τα ροζ νύχια, γνωστά κι ως Barbiecore.

Η Halle Berry καθ' όλη τη διάρκεια του έτους άλλαζε και ανανέωνε συχνά την εμφάνισή της, Από μακριά, σπαστά με αφέλειες μαλλιά πήγε στο bixie look, δηλαδή ένα ασύμμετρο κούρεμα που στην αρχή ήταν ίσιο και μετά με έντονες μπούκλες και από μελί απόχρωση, πήγε στο ξανθό και έπειτα, στις 6 Αυγούστου στο μωβ.

«Ξέρω ότι μοιάζω σαν να μην κάνω τίποτα, αλλά τα μαλλιά μου είναι αρκετά απασχολημένα», έγραψε η Berry στη λεζάντα της φωτογραφίας που παρουσίασε τις βιολετί ανταύγειές της. Για να κάνει αντίθεση με τις σχεδόν ιριδίζουσες μπούκλες, η Berry άφησε το κάτω μέρος του bixie της σε μαύρο χρώμα. Όλο το αποτέλεσμα μοιάζει σα να έχει βγει απευθείας από έναν πανκ-ροκ πίνακα ομορφιάς.

Δείτε στο Hernews.gr τη Halle Berry με το νέο της κούρεμα και χτένισμα

Δείτε επίσης