Γυναίκα

Δανάη Μπάρκα: «Κρίνουμε ανθρώπους από την εμφάνιση τους,την ιδιαιτερότητα τους, τα μαλλιά τους»

Όσα έγραψε σε ανάρτηση της η νεαρή παρουσιάστρια

Δανάη Μπάρκα: «Κρίνουμε ανθρώπους από την εμφάνιση τους,την ιδιαιτερότητα τους, τα μαλλιά τους»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

H Δανάη Μπάρκα θέλησε να μοιραστεί εν όψει καλοκαιριού μερικές σκέψεις της με τους ακόλουθους της στα social media.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια αυτήν τη στιγμή κάνει διακοπές λίγο πριν επιστρέψει για να ξεκινήσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν για εκείνη και τους συνεργάτες της.

Δημοσιεύοντας μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία εκείνη έγραψε χαρακτηριστικά πως:

Ευχόμαστε “Χρόνια Πολλά” όλοι οι πιστοί εδώ και μέρες,και παρατηρώ πόσο οξύμωρο είναι κάποιες φορές σε σχέση με την συμπεριφορά μας. Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά με την πρώτη ευκαιρία γινόμαστε αγενείς με όλους. Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά γκρινιάζουμε σε έναν σερβιτόρο που δουλεύει 12ωρες το λιγότερο με 40 βαθμούς Κελσίου αν αργήσει να μας φέρει νερό.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ καταγγέλλουμε το δίπλα μαγαζί απ το σπίτι μας το οποίο ήταν κλειστό 2 χρόνια και άντεξε ως δια μαγείας την κατάσταση και ζουν 10-20-30 οικογένειες από αυτό επειδή είναι δυνατά η μουσική το βράδυ. Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ στην πρώτη παρεξήγηση από τα νεύρα μας δημιουργούμε νέες βρισιές.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ μπαίνουμε στα σοσιαλ και σχολιάζουμε αρνητικά όποιον υπάρχει και δεν υπάρχει. Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ κρίνουμε ανθρώπους από την εμφάνιση τους,την ιδιαιτερότητα τους,τα μαλλιά τους,το ντύσιμο τους χωρίς να σκεφτούμε αν θα στεναχωρηθούν ή πως θα αισθανόμασταν αν το έκαναν σε κάποιον που αγαπαμε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε επίσης