Γυναίκα

Πία Γκρέις: Η φασιονίστα άνω των 60 που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα sneakers

Μετρά ήδη περισσότερους από 100 χιλιάδες ακόλουθους, που εμπνέονται από τα φινετσάτα λουκ που δημιουργεί

Πία Γκρέις: Η φασιονίστα άνω των 60 που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα sneakers
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εργαζόμενη στον κλάδο της μόδας, όταν έπαψε να εργάζεται συνειδητοποίησε ότι της έλειπαν η καθημερινή επαφή με τους πελάτες και οι πειραματισμοί με τα ρούχα, κι έτσι, ξεκίνησε μια καινούργια περιπέτεια...

Είχε πλέον το χρόνο για να ασχοληθεί με την ανανέωση του προσωπικού της στιλ, άρχισε να δίνει περισσότερη έμφαση στο δικό της ντύσιμο και παράλληλα ξεκίνησε να «καταγράφει» τις στιλιστικές περιπέτειές της στο Instagram.

Και αφού ήταν «ειδική» και το έκανε με τόσο γούστο, οι ακόλουθοι της άρχισαν να πολλαπλασιάζονται, και σήμερα, η fashionista που δηλώνει άνω των 60 μετρά ήδη περισσότερους από 100 χιλιάδες ακόλουθους που εμπνέονται από τα φινετσάτα λουκ που δημιουργεί και απευθύνονται σε κάθε ηλικία!

Απλά αλλά κομψά κομμάτια τα οποία τα ταιριάζει σε ιδιαίτερους συνδυασμούς, απογειώνουν το ντύσιμο της: Τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, φορέματα, μίντι και μίνι φούστες, και loafers, δίνουν έμπνευση για ντυσίματα από το πρωί ως το βράδυ, ενώ ιδιαίτερη, όπως φαίνεται αδυναμία, έχει στα sneakers της, τα οποία τα συνδυάζει – κυριολεκτικά με τα πάντα, απογειώνοντας το πρακτικό και casual στιλ της!


Δείτε επίσης