Γυναίκα

Βίκυ Καγιά: Παραδίδει μαθήματα στυλ και κομψότητας - Όλα τα looks από το GNTM

Το μοντέλο και παρουσιάστρια επέστρεψε στο GNTM με ανανεωμένο στιλ, μοντέρνα θηλυκότητα και σέξι

Βίκυ Καγιά: Παραδίδει μαθήματα στυλ και κομψότητας - Όλα τα looks από το GNTM
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών. Στα 19 της αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά, άφησε πίσω της την Ελλάδα και την οικογένειά της κι εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό. Ξεκίνησε τις δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο, ενώ για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Η Βίκυ Καγιά έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα πολλών περιοδικών ελληνικά και ξένα, έχει βραβευτεί το 2006 ως το καλύτερο μοντέλο της χρονιάς κι έτσι περπατήσει... χιλιόμετρα σε πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας.

Φέτος, επέστρεψε και πάλι στο GNTM, στον πέμπτο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων έχοντας ανανεώσει το προσωπικό στιλ της.

Από την πρεμιέρα του show μέχρι σήμερα, η Βίκυ Καγιά έχει υιοθετήσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας που προτείνουν οι οίκοι μόδας τις δύο τελευταίες σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ήδη από τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, οι οίκοι μόδας όπως οι Coperni, Eckhaus Latta, Gucci, Khaite, Versace και Dsquared2 παρουσίασαν στις συλλογές τους ημιδιαφανή φορέματα, οι Dolce & Gabbana πρότειναν μεταξωτά lingerie φορέματα, οι Prada και Fendi ανέδειξαν τα bra tops και εν γένει ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν τα φορέματα με cut-outs. Παράλληλα, οι παγιέτες κυριάρχησαν στις συλλογές των Bottega Veneta, Michael Kors, Gucci, Harpern, Philosophy di Lorenzo Serafini, τα κρόσσια είχαν τον ρόλο του leaders σε οίκους όπως οι Dior, Philipp Plein και Rodarte, ενώ τα metallics και τα στραφταλιζέ υφάσματα εμφανίστηκαν στις συλλογές των Balenciaga, Burberry και Christopher Kane.

Ας δούμε μερικά από τα looks της Βίκυς Καγιά στο GNTM



Δείτε επίσης