Γυναίκα

Αλογοουρά: Μήπως φθείρετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σας;

Η αλογοουρά αποτελεί αγαπημένο χτένισμα των γυναικών όχι μόνο στη γυμναστική αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας ώστε να... απαλλαγούν από τα μαλλιά τους

Αλογοουρά: Μήπως φθείρετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σας;
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η αλογοουρά είναι από τα πιο συχνά χτενίσματα που επιλέγουν σχεδόν όλες οι γυναίκες. Ωστόσο, μήπως η αλογοουρά φθείρει τα μαλλιά και καταστρέφει την τρίχα, ειδικά την ώρα που κάνουμε γυμναστική;

Μήπως αντί για την κλασσική αλογοουρά να επιλέξετε κάποιο άλλο χτένισμα για τη γυμναστική σας;

Πιο συγκεκριμένα, η αλογοουρά είναι κυρίως βλαβερή για εσάς που τρέχετε ή περπατάτε γρήγορα. Εάν κάνετε κάποιου άλλου είδους γυμναστικής δε θα αντιμετωπίζατε τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτήν.

Εάν είστε, λοιπόν, δρομέας ή έχετε έναν πιο ενεργό και έντονο τρόπο ζωής, αρχικά συγχαρητήρια για το lifestyle σας και κατά δεύτερον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πιάνετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά για να μη ζεσταίνεστε και για να μην σας ενοχλούν κατά την άσκηση.

Ωστόσο, η αλογοουρά κρύβει κινδύνους, εάν μείνει για αρκετή ώρα στο κεφάλι σας, ειδικά κατά τη διάρκεια της άσκησης. Έτσι, ενώ το σώμα σας ασκείται και γίνεται όλο και πιο υγιές και η ψυχική σας ευεξία αναζωογονείται, τα μαλλιά σας μπορεί να υποφέρουν, και αυτό οφείλεται απλώς στον τρόπο που τα δένετε.

Διαβάστε περισσότερα στο Hernews.gr

Δείτε επίσης