Γυναίκα

Ζώδια: Η σημερινή πανσέληνος του «Λύκου» ρίχνει φως στη ζωή μας

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Η σημερινή πανσέληνος του «Λύκου» ρίχνει φως στη ζωή μας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα εβδομάδα ξεκινά αύριο και η σημερινή πανσέληνος θα αφήσει το αποτύπωμά της... Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Η καινούργια χρονιά ξεκίνησε για εσάς Κριοί με μπόλικη αισιοδοξία και σχέδια για το μέλλον, που έχουν μεν τα εχέγγυα για ευόδωση, υπό την προϋπόθεση όμως να τα χειριστείτε με σοβαρότητα και να τους δώσετε τον απαραίτητο χρόνο. Η επόμενη εβδομάδα σάς προτρέπει περαιτέρω σε εις βάθος ενδοσκόπηση, ώστε να εντοπίσετε τις βαθύτερες προτεραιότητές σας, να αξιολογήσετε τα δυνατά και αδύνατά σας σημεία και να προχωρήσετε στις σκόπιμες τροποποιήσεις ή και ριζικές αλλαγές, εάν κρίνετε πως απαιτούνται.

Ταύρος
21 Απριλίου – 20 Μάϊου
Με το νέο έτος φίλοι μου Ταύροι, αποφασίζετε να ρίξετε φως στον τρόπο που μέχρι σήμερα επικοινωνείτε και μεταφέρετε τα μηνύματά σας προς τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Ως εκ τούτου, πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα για να αποφεύγετε στο μέλλον μικροεντάσεις και παρεξηγήσεις που σας πληγώνουν και σας αποξενώνουν. Η περίοδος αυτή ευνοεί επίσης την επίτευξη μιας καλύτερης θέσης στην ιεραρχία της εργασία σας και ΄μαλακώνει΄ τις απαισιόδοξες σκέψεις που σας καταλαμβάνουν συχνά.

Δίδυμοι
21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Εδώ και λίγες μέρες αγαπητοί μου Δίδυμοι, ασχολείστε με τα οικονομικά σας και προσπαθείτε να εντοπίσετε ελλείψεις και πιθανά λάθη σε έναν τομέα που πέραν του πρακτικού βιοπορισμού, προσφέρει ανεξαρτησία και ασφάλεια, υπερπολύτιμα αγαθά για εσάς. Αν σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε το γνωστικό σας επίπεδο μέσα από σεμινάρια ή άλλες επιμορφωτικές δράσεις, να το κάνετε γιατί αργότερα αυτό θα σας φανεί χρήσιμο και αποδοτικό. Η καινούργια χρονιά ανοίγει για εσάς με αρκετά καλές προοπτικές και τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στη ζωή σας.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Σας έχουν πιάσει πάλι λίγο οι κλειστές σας, η δε χθεσινή πανσέληνος οδηγεί σε ένα εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας και αναλογισμού, καταστάσεις φυσικά πολύ οικείες και εν πολλοίς ωφέλιμες για την ευαίσθητη και ευεπηρέαστη ψυχή σας που κατά διαστήματα θέλει ένα… ρεγουλάρισμα, για να προσαρμόζεται στην ψυχρή πραγματικότητα. Μη σκέπτεστε πολύ και προπαντός μη σκέπτεστε δυσάρεστα πράγματα, ανοιχτείτε στους φίλους ή στο ταίρι σας και μοιραστείτε τις σκέψεις σας, αφενός για να εκτονωθείτε, αλλά και για να δείτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως φοβάστε πως είναι.

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αύγούστου
Η λαμπρή περίοδος των εορτών πέρασε μαζί με την χρονιά που μόλις έφυγε και με το… έμπα της νέας, εσείς οι φύσει λαμπεροί Λέοντες, νιώθετε μια κάποια αμηχανία και τη διάθεση να σκύψετε μέσα σας και να αφουγκραστείτε μύχιες σκέψεις ή επιθυμίες που τυχόν δεν εκπληρώθηκαν. Αν αυτές αφορούν συνεργασίες, επαγγελματικές ή αισθηματικές, μην το βάζετε κάτω μιας και η χρονική περίοδος που διανύουμε δεν είναι κακή και οι προσπάθειές σας πιθανότατα θα ανταμειφθούν προσεχώς, με πρωτεύοντα άξονα επιτυχίας, τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου
Να προσέξετε λίγο τις σχέσεις σας με τους φίλους αυτές τις μέρες Παρθένοι και περισσότερο τις παρεξηγήσεις από κάποια λόγια ή συμπεριφορές τους που ίσως σας ξενίσουν. Πολλή κινητικότητα παρατηρείται στην εργασία και στην κοινωνική σας ζωή, κάτι που σας βοηθάει να ξεσκάτε και να εκτονώνεστε και συνεπώς να μην επιβαρύνεται χωρίς λόγο ή υπερβολικά, ο ψυχισμός σας. Τονισμένη περαιτέρω διαφαίνεται η κάθε μορφής δημιουργικότητά σας, αλλά και η τάση σας να ασχολείστε ενδελεχώς με τα παιδιά σας, οπότε εκμεταλλευτείτε αναλόγως τούτη την συγκυρία.

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 21 Οκτωβρίου
Αναθεωρείτε τα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σας φίλοι Ζυγοί, μιας και τις τελευταίες μέρες έχει επικεντρωθεί εκεί και βλέπετε πράγματα που δεν σας αρέσουν και που επιθυμείτε να αλλάξετε, αλλά δεν ξέρετε πώς. Όσοι δεν έχετε σταθερή σχέση, πιθανώς να νιώθετε μοναξιά αλλά και πάλι δεν είστε στο mood για φλερτ και γενικότερα για ερωτικό παιχνίδισμα και τις σχετικές… εμπλοκές. Παρόλα αυτά κάντε μια προσπάθεια να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, γιατί μπορεί μέσα από αυτό το τυχαίο…mingling να προκύψει κάτι αρκετά καλό.

Σκορπιός
22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Αναζητήσεις φιλοσοφικής, ίσως και ηθικής φύσεως έρχονται στο προσωπικό σας προσκήνιο φίλοι Σκορπιοί με την έναρξη του 2023 ως αποτέλεσμα της χθεσινής πανσελήνου στο συγγενικό σας ζώδιο του Καρκίνου. Φωτίζονται αρκούντως θέματα ανώτερης γνώσης, θέματα που αφορούν τυχόν υφιστάμενες σχέσεις σας με το εξωτερικό, θέματα εσωτερικής αναζήτησης που πιστεύετε πως θα σας κάνουν να ξεφύγετε από την μετριότητα και να αντιμετωπίσετε ανώτερες αλήθειες. Ασκηθείτε περισσότερο τούτες τις μέρες και ενδιαφερθείτε για την υγεία σας, που πάντως φαίνεται να παίρνει τα πάνω της.

Τοξότης
22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Ακόμη δεν μπήκε το 2023 φίλοι Τοξότες και εσείς βαλθήκατε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας που σχετίζονται με ανειλημμένες υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Η αλήθεια είναι πάντως πως αυτό το.. λεπτό ζήτημα για τους πολλούς, εσείς το αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία, ανάλαφρη διάθεση, για τούτο δε μάλλον επιτυχημένα. Με διπλωματικό τρόπο και ευέλικτη προσέγγιση, κάθε σχετική προσπάθεια υπόσχεται καλά αποτελέσματα τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο διάστημα. Α, διπλωματία επίσης απαιτείται και στις επαφές σας με το έτερόν σας ήμισυ, που πιθανώς να έχει λυμένο το ζωνάρι του για καβγά.

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Καθώς ήδη μετρά τις πρώτες του μέρες στη ζωή ο νέος χρόνος, εσείς καλοί μου Αιγόκεροι έλκεστε από την επιθυμία να περάσετε από ψιλό κόσκινο τη σχέση με τον άνθρωπό σας ή και τον κοινωνικό σας κύκλο και να βάλετε μια ορθολογική τάξη, πράγμα απολύτως σημαντικό για εσάς. Έχετε άλλωστε τη διάθεση για αναθεωρητικές ή διορθωτικές κινήσεις εσχάτως, σημειώστε δε ότι μέχρι και τις 20 αυτού του μήνα οι αστρολογικές περιστάσεις τις ευνοούν προδιαθέτοντας σε θετικά αποτελέσματα. Νιώθετε δυνατοί και ενεργητικοί την περίοδο αυτή και έτσι ξεκινάτε τη χρονιά με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Υδροχόος
20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Η πολύ πρόσφατη πανσέληνος στον Καρκίνο φώτισε για εσάς καταστάσεις που αφορούν την υγεία και το γενικότερο wellbeing σας, ίσως όμως ακόμη και θέματα του βιοπορισμού σας. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να μετακινηθείτε, να επικοινωνήσετε, να ενημερωθείτε σωστά και να τα αντιμετωπίσετε όλα στην ώρα τους και, όπως πρέπει. Με την βοηθητική μάλιστα διέλευση της Αφροδίτης στα αστρικά χωρικά σας ύδατα, όποιες πιθανές δυσκολίες υπάρξουν διαθέτουν τις προϋποθέσεις να διευθετηθούν ομαλά και με συμφέροντα τρόπο. Προσέξτε εν τούτοις λίγο πώς χειρίζεστε τα χρήματά σας προς αποφυγή αχρείαστων απωλειών.

Ιχθείς
19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Ευκαιρία είναι φίλοι Ιχθείς να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας την εβδομάδα πού έρχεται και με, όποια ΄προβλήματα΄ ανακαλύψατε τελευταίως στον τομέα αυτόν. Ας τύχουν λοιπόν της προσοχής σας και ας αντιμετωπιστούν αποφασιστικά μεν, αλλά και με…γλυκό τρόπο! Προφανώς είστε σε μια φάση όπου δίνετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας, εν τούτοις η ζωή δεν είναι από τη φύση της μονοδιάστατη και επομένως σας καλεί να επιτελέσετε και τα άλλα σας καθήκοντα, χωρίς μάλιστα να αναπαύεστε, κατά την προσφιλή σας συνήθεια, πάνω σε ψευδεπίγραφα ροζ συννεφάκια.

Πηγή: In Style

Δείτε επίσης