Γυναίκα

Όταν ο Κωτσέτσος έφερε την Τατιάνα Πάτιτζ στην Ελλάδα για σόου μόδας - Δείτε βίντεο

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε το 1990 το σούπερ μόντελ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπολο!

Β. Κωστέτσος:Όταν έφερε την Τατιάνα Πάτιτζ στην Ελλάδα για σόου μόδας - Δείτε βίντεο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μοντέλα, σχεδιαστές και ολόκληρος ο κόσμος της μόδας αποχαιρέτισαν ένα από τα κορυφαία σούπερ μόντελ που «έφυγε» στα 56 του, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, που είχε συνεργαστεί μαζί της, είπε κι αυτός το δικό του «αντίο» μέσα από φωτογραφίες τους, μιας και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.Μάλιστα ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Πάτιτζ το ’90 στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για ένα από τα σόου μόδας του και έγραψε στη λεζάντα:

«Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη της Τατιάνα Πάτιτζ και την ανυπέρβλητη ανεπανάληπτη ομορφιά της αλλά και το πόσο όμορφα και με επίπεδο μόρφωσης και κουλτούρας μιλάει στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Διότι για να λέγεσαι Supermodel είναι εκτός από την εξωτερική ομορφιά και η εσωτερική. Είχα την ευλογία να συνεργαστώ με ένα από τα κορυφαία Supermodels της Ιστορίας, την Τατιάνα Πάτιτζ. Να περπατήσει με δημιουργίες μου στο απόγειο της καριέρας της και να την θαυμάσουν από κοντά στην Ελλάδα! Θαυμάστε την στην δεύτερη της έξοδο πασαρέλας ως Θεά Άρτεμις φορώντας μια δημιουργία μου εμπνευσμένη από την Ελληνική μας παράδοση που ήταν μια εξέλιξη πολύ μπροστά για την τότε εποχή!»Δείτε επίσης