Γυναίκα

Ανδρόγυνο Look: Lady in Red - Η εμπνευσμένη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Η κομψότητα της μονοχρωμίας και το κόκκινο ως απόλυτο χρώμα του χειμώνα.

Ανδρόγυνο Look:  Lady in Red -  Η εμπνευσμένη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σούπερ κομψή εμφάνιση έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επιλέγοντας ένα μονοχρωματικό look βασισμένο στο κόκκινο.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έδωσαν το παρών σε εκδήλωση στο με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη μοναδική σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, συγκεκριμένα, έκανε μια total red εμφάνιση φορώντας ένα κόκκινο κοστούμι του οίκου Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με κόκκινες γόβες Gianvito Rossi και κόκκινη τσάντα Miu Miu.

Ντυμένη στα κόκκινα ήταν άκρως εντυπωσιακή. Αποτέλεσμα ήταν η κομψή γαλαζοαίματη να τραβήξει όλα τα βλέμματα και τα φλας πάνω της.

Lady in red ή αλλιώς κόκκινο το απόλυτο χρώμα του χειμώνα

Η Κέιτ Μίνλετον είναι αλήθεια πως διακρίνεται για την ανεπιτήδευτη κομψότητά της και μετά από τόσες δημόσιες εμφανίσεις έχει αποδείξει ότι ξέρει να γίνεται ακαταμάχητη μέσω της μονοχρωμίας, την οποία λατρεύει.

Το κόκκινο, φλογερό και εκρηκτικό, είναι το απόλυτο χρώμα του χειμώνα. Eίναι πολλές φορές το νέο μαύρο για τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις μας και σίγουρα καμία γυναίκα δεν πρέπει να το αγνοήσει γιατί αποπνέει δυναμισμό και στιλ.

Τα κόκκινα ρούχα και τα αξεσουάρ μπορούν να συνδυαστούν με ασορτί κραγιόν για μία εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα σκουλαρίκια της Κέιτ Μίντλετον είναι της εταιρίας Chalk Jewellery και κοστίζουν μόλις 75 λίρες.

kate_william1

kate1

kate2

kate3

Δείτε επίσης