Γυναίκα

Γυναικεία «θέματα» που οι άντρες δεν καταλαβαίνουν

Όλα μπορούν να πάνε καλά. Μπορεί και όχι… Είναι το πώς θα ξυπνήσουμε, τι κέφια θα έχουμε κι αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο διάβα μας

Γυναικεία «θέματα» που οι άντρες δεν καταλαβαίνουν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Είναι εκείνες οι μέρες που έχουμε κέφια. Πολλά κέφια. Όλα γύρω μας ανθίζουν, τα πουλάκια κελαηδούν, εμείς με τον καλό τον λόγο στα χείλη κι όλα κυλούν όμορφα και θετικά: επαγγελματικά, προσωπικά, αισθηματικά, οικονομικά. Τίποτα δεν μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση.

Είναι όμως κι εκείνες οι μέρες, που δεν μπορούν να καταλάβουν οι άνδρες ότι μας φταίνε όλα. Μα όλα!

Δεν έχω τίποτα να φορέσω

Τι κι αν η ντουλάπα μας δεν κλείνει γιατί τα ρούχα είναι πολλά. Μα πάρα πολλά. Τι κι αν έχουμε ξεκινήσει να ντυνόμαστε 2 ώρες πριν φύγουμε από το σπίτι κι ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει τι θα φορέσουμε. Και φυσικά καταλήγουμε να επιλέξουμε αυτά που βάλαμε στην πρώτη μας προσπάθεια. Κι ακούγεται η φωνή του μέσα από το σαλόνι: «Μα τι κάνεις τόσες ώρες;» - Παίζω τένις!

Άντε πάλι να βαφτείς

Πεταγόμαστε μέχρι το περίπτερο γιατί ξεμείναμε από σοκολάτες (πράγμα σπάνιο) χωρίς ίχνος μολυβιού, μεικ απ και μάσκαρας και πέφτουμε πάνω στην κουτσομπόλα της γειτονιάς: «Τι έχεις κι είσαι τόσο κίτρινη;» Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σκεφτεί κάποια ίωση, στη χειρότερη covid και θα το μάθει μέχρι και ο φούρναρης στο διπλανό Δήμο.

Δεν κάθεται το μαλλί

Έχεις πάει κομμωτήριο, έχεις μείνει σ’ αυτήν την ριμαδοκαρέκλα πάνω από 3 ώρες (βαφή, κούρεμα, χτένισμα) και φτάνεις σπίτι και βλέπεις ότι δεν είναι όπως ακριβώς θα ήθελες. Κάτι δεν σου κάθεται καλά. Και ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και είναι ο αγαπημένος σου: «Κατέβα, από κάτω είμαι». Πανικός!

Στο δρόμο με τις λεύκες…

Ένα φόβο τη νύχτα που περπατάμε εμείς οι γυναίκες τον έχουμε. Το χειρότερο είναι αν μας προσπεράσει κάποια στιγμή… η σκιά μας. Πιο γρήγορο κατοστάρι δεν έχεις ξαναδεί…

Είναι εκείνες οι δύσκολες μέρες…

Άντε τώρα να εξηγήσεις σε έναν άνδρα τι σημαίνει περίοδος. Με μία λέξη, γκρίνια. Γιατί και νεύρα έχεις και πόνους έχεις και όρεξη για τίποτα δεν έχεις και κυκλοθυμία σε περιτριγυρίζει.

Έχουμε περίοδο, και δεν την περιμέναμε…

Είναι εκείνες οι φορές που έχεις αγοράσει το καινούριο σου μαγιό, έχεις ετοιμαστεί για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο με το νέο σου αμόρε και ξαφνικά η περίοδος σου χτυπά την πόρτα μέρες νωρίτερα. Εκεί δεν ισχύει η παραπάνω γκρίνια. Όχι. Εκεί καλύτερα να εξαφανιστείς. Ακόμη καλύτερα ν’ αλλάξεις… πλανήτη!

Δείτε επίσης