Γυναίκα

Γρήγορο μακιγιάζ on the go: Τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου

Η σωστή οργάνωση του νεσεσέρ θα σε βοηθήσει για ένα μακιγιάζ στο πι και φι

Γρήγορο μακιγιάζ on the go: Τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στις περισσότερες από εμάς έχει τύχει να μην προλάβουμε να βαφτούμε το πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε κόκκινο φανάρι μέσα στο αυτοκίνητο να προσθέτουμε και κάποιο προϊόν μακιγιάζ στο πρόσωπο προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα make up look στο δρόμο.

Η σωστή οργάνωση του νεσεσέρ σου μπορεί να σε βοηθήσει εκείνες τις μέρες που ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός ή που ξαφνικά προκύπτει ένα ραντεβού ενώ βρίσκεσαι στο γραφείο ή ακόμα και τις φορές που χρειάζεσαι μια αλλαγή στο μακιγιάζ σου.

Χρειάζεσαι προϊόντα που δε πιάνουν πολύ χώρο και μπορούν να μπουν σε ένα μικρό νεσεσέρ που σίγουρα έχεις μέσα στη τσάντα σου. Αρκετές εταιρείες διαθέτουν προϊόντα σε travel size κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χώρο.

Ένα foundation σε compact μορφή είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να σου λύσει τα χέρια και είναι γρήγορο στην εφαρμογή του. Φυσικά το concealer για εσένα που έχεις μαύρους κύκλους είναι απαραίτητο όμως πρόσεξε όταν έρθει η ώρα να το ανανεώσεις. Θα χρειαστεί να εφαρμόσεις πολύ μικρή ποσότητα για να μη «βαρύνει» ή κάνει «γραμμές» η περιοχή κάτω από τα μάτια.

Διαβάστε περισσότερα στο roulastamatopoulou.com

Δείτε επίσης