Γυναίκα

Πως θα δημιουργήσεις το υπέροχο μακιγιάζ της LIlly James

Θα σου περιγράψουμε βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις αυτό το εντυπωσιακό make up look

Πως θα δημιουργήσεις το υπέροχο μακιγιάζ της LIlly James
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η πανέμορφη Lilly James έλαμψε στο party του Vanity Fair με ένα καταπληκτικό ροζ φόρεμα και υπέροχο μακιγιάζ. Αν θες να αντιγράψεις το μακιγιάζ της ακολούθησε τις παρακάτω κινήσεις.

Aρχικά ενυδάτωσε καλά την επιδερμίδα σου και όσο περιμένεις να απορροφηθεί η κρέμα ρίξε λίγα illuminating drops στο foundation σου. Αφού το ανακατέψεις καλά πέρασέ το στο πρόσωπό σου και στη συνέχεια εφάρμοσε το concealer κάτω από τα μάτια σου. Με μια ανοιχτή καφέ σκιά σχημάτισε την εξωτερική γωνία και το βάθος του ματιού σου, ενώ στο κέντρο του βλεφάρου χρησιμοποίησε μια shimmer σκιά σε champagne απόχρωση.

Αν έχεις σκούρα επιδερμίδα υπογράμμισε το βλέφαρό σου ρίζα-ρίζα με ένα μαύρο μολύβι ενώ αν είσαι ανοιχτόχρωμη επίλεξε ένα σε καφέ απόχρωση. Κάνε ακριβώς το ίδιο στο κάτω βλέφαρο και με μια μπατονέτα κάνε ένα ελαφρύ blending κατά μήκος της επάνω και κάτω γραμμής. Δώσε ένταση με αρκετές στρώσεις μάσκαρα και προχώρησε στην φωτοσκίαση με bronzer και ρουζ στα ζυγωματικά. Για να ολοκληρώσεις το look διάλεξε ένα καφέ lip liner για να «περιγράψεις» τα χείλη σου και ένα nude κραγιόν σε μία πιο ροζ απόχρωση.

Δες περισσότερα στο roulastamatopoulou.com

Δείτε επίσης