Γυναίκα

Το μακιγιάζ της Σάλμα Χάγιεκ που θα σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη

Θες μακιγιάζ που θα σε δείχνει νεότερη και ξεκούραστη; Ακολούθησε βήμα βήμα τις παρακάτω συμβουλές της χολιγουντιανής ηθοποιού

 Σάλμα Χάγιεκ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι μια από τις γυναίκες με καταπληκτική φυσική ομορφιά, βαμμένη όμως είναι εκθαμβωτική. Το μακιγιάζ που θα σου δείξουμε παρακάτω είναι ένα από τα πιο εύκολα να δημιουργηθούν, ενώ τη δύναμη να σε δείξει νεότερη και ξεκούραστη.

Θα ξεκινήσεις ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σου με μια ενυδατική κρέμα με luminous αποτέλεσμα που θα αφήσει το δέρμα σου λαμπερό. Στη συνέχεια εφάρμοσε το foundation και το concealer στις περιοχές που χρειάζεται να φωτίσεις.

Βάλε λίγη πούδρα κάτω από τα μάτια και στο «Τ» του προσώπου για να σταθεροποιήσεις το foundation και το concealer. Έπειτα χρησιμοποίησε ένα eyeshadow primer για να αποχρωματίσεις το κινητό σου βλέφαρο και τοποθέτησε μια σκιά στο χρώμα του δέρματος. Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μερικές στρώσεις μάσκαρα και φωτοσκίασε με bronzer κάτω από τα ζυγωματικά, το περίγραμμα του προσώπου και το βάθος του ματιού κάνοντας blending ανοδικά και προς τους κροτάφους.

Δώσε φρεσκάδα με ένα ρουζ σε κόκκινη-κοραλλί απόχρωση και εφάρμοσε κόκκινο μολύβι και κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Δες στο roulastamatopoulou.com τα βήματα που κάνει η Σάλμα Χάγιεκ για το εντυπωσιακό μακιγιάζ της

Δείτε επίσης