Γυναίκα

Μακιγιάζ με baby blue και καφέ αποχρώσεις

Ιδανικό μακιγιάζ για εσένα που σου αρέσει να πειραματίζεσαι, να τολμάς και να δοκιμάζεις διαφορετικά looks

Μακιγιάζ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αν έχεις διάθεση να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ ανοιξιάτικο, δροσερό, φρέσκο που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, τότε σίγουρα είναι το baby blue με καφέ αποχρώσεις.

Είναι το ιδανικό μακιγιάζ για εσένα που σου αρέσει να πειραματίζεσαι, να τολμάς και να δοκιμάζεις διαφορετικά looks και το συγκεκριμένο αποτελείται από baby blue και brown αποχρώσεις.

Αφού έχεις ενυδατώσει την επιδερμίδα σου εφάρμοσε το foundation με ματ αποτέλεσμα. Στη συνέχεια τοποθέτησε το concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια και σταθεροποίησε το με λίγη πούδρα. Χρησιμοποίησε μια ματ καφέ σκιά για να περιγράψεις, με ένα πινέλο blending, την εξωτερική γωνία του ματιού και «σβήσε» προς τους κροτάφους και προς το εσωτερικό του κινητού σου βλεφάρου.

Άπλωσε την baby blue σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο δάκρυ κάνοντας καλό blending. Αν επιθυμείς μεγαλύτερη ένταση μπορείς να υπογραμμίσεις ρίζα ρίζα στις βλεφαρίδες το επάνω βλέφαρο, όμως μπορείς και να μη προχωρήσεις σε αυτό το βήμα αν έχεις μικρό βλέφαρο. Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μαύρη μάσκαρα και προχώρησε στις φωτοσκιάσεις με ένα bronzer.

Διαβάστε περισσότερα στο roulastamatopoulou.com

Δείτε επίσης