Γυναίκα

Το διαχρονικό λευκό μαγιό

Πάντα διαχρονικό και πάντα elegant αποτελεί τη πιο κομψή και minimal επιλογή

Λευκό μαγιό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αν θέλεις να ακολουθήσεις τη τάση του quiet luxury στις beachwear εμφανίσεις σου τότε το μαγιό που πρέπει να επιλέξεις είναι το λευκό. Πάντα διαχρονικό και πάντα elegant αποτελεί τη πιο κομψή και minimal επιλογή.

Με ένα τέτοιο μαγιό θα κερδίσεις τις εντυπώσεις για την απλότητα και τον luxury αέρα που αποπνέει. Είναι ιδανικό για μια riviera chic εμφάνιση και μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με οποιοδήποτε χρώμα ή pattern. Κάνε την έρευνά σου πριν αποφασίσεις σε ποιο θα καταλήξεις γιατί είναι σημαντικό να βρεις το τόνο που θα κολακεύει την επιδερμίδα ακόμα και πριν μαυρίσεις.

Για παράδειγμα το κλασικό λευκό ταιριάζει στα ψυχρά δέρματα και το ιβουάρ σε αυτά που έχουν πιο ζεστό τόνο. Οι γραμμές που πρωταγωνιστούν αυτό το καλοκαίρι είναι το halterneck, το στράπλες που το βρίσκουμε σε μπικίνι και σε ολόσωμο ενώ οι υφές ποικίλουν με τη rib να είναι η επικρατέστερη. Φυσικά μπορείς να μετατρέψεις το ολόσωμο μαγιό σου σε body για μια βραδινή εμφάνιση συνδυάζοντάς το με μια φούστα ή ένα λινό παντελόνι.

Δες φωτογραφίες στο roulastamatopoulou.com

Δείτε επίσης