Γυναίκα

Κραγιόν: Οι αποχρώσεις που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Καθώς μεγαλώνουμε η απόχρωση της επιδερμίδας μας αλλάζει και ίσως χρειαστεί ν' αλλάξουμε την απόχρωση του κραγιόν μας

Κραγιόν, Μακιγιάζ, Ηλικία,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το ιδανικό κραγιόν για κάθε γυναίκα είναι αυτό που μπορεί να υποστηρίξει απόλυτα. Σίγουρα όμως υπάρχουν κάποιοι «κανόνες» που είναι καλό να ακολουθούμε ειδικά αν είμαστε άνω των 50.

Επειδή καθώς μεγαλώνουμε η απόχρωση της επιδερμίδας μας αλλάζει ίσως χρειαστεί να προσαρμόσεις το κραγιόν σου σε αποχρώσεις που θα σε κολακεύουν. Επίσης με τα πέρασμα των χρόνων τα χείλη χάνουν τον όγκο τους και οι γραμμές γίνονται πιο έντονες. Έτσι τα αγαπημένα μας κραγιόν που φορούσαμε για χρόνια ίσως να μην έχουν πια το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Τα χρώματα που ταιριάζουν με τα περισσότερα outfits είναι τα ζεστά nude, τα ροδακινί και τα pink nude. Αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το κοραλλί και το ροζ μπορούν να χαρίσουν ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπο και να μας κάνει να φαινόμαστε συνολικά πιο φρέσκιες αλλά και νεότερες.

Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφεύγουμε σκούρες αποχρώσεις όπως το μπορντό διότι κάνουν τα χείλη να φαίνονται μικρότερα όπως και τα ανοιχτόχρωμα nude που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει θαμπό και κουρασμένο.

Πηγή: roulastamatopoulou.com

Δείτε επίσης