Γυναίκα

Καφέ μάσκαρα: Το μυστικό για φυσικό αλλά παράλληλα έντονο βλέμμα

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ στην αγορά και η κάθε εταιρεία έχει τη δική της

Καφέ μάσκαρα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Είναι αλήθεια πως η μαύρη μάσκαρα είναι αυτή που επιλέγουμε οι περισσότερες για να ολοκληρώσουμε ένα μακιγιάζ. Φυσικά στην αγορά υπάρχουν και άλλα χρώματα όμως σπάνια τα υιοθετούμε. Ανάμεσα στη ποικιλία χρωμάτων υπάρχει και η καφέ μάσκαρα που τελευταία φαίνεται να κερδίζει δημοτικότητα.

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ στην αγορά και η κάθε εταιρεία έχει τη δική της, υπάρχουν αυτές που το χρώμα τους είναι τόσο σκούρο που πλησιάζει στο μαύρο και άλλες που κοκκινίζουν περισσότερο. Πριν επενδύσεις σε μια τέτοια μάσκαρα φρόντισε να κάνεις μια καλή έρευνα για να βρεις αυτή που κολακεύει περισσότερο το χρώμα των ματιών σου.

Σίγουρα αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πιο βραδινό μακιγιάζ θα προτιμήσουμε να επιλέξουμε μια μάσκαρα σε μαύρο χρώμα. Καθώς μια σε καφέ απόχρωση μπορεί να δώσει ένα πιο ζεστό και φυσικό look και είναι προτιμότερο να τη χρησιμοποιούμε σε πρωινά μακιγιάζ ή σε αυτά που έχουν πιο natural αποτέλεσμα καθώς μπορεί να δώσει την ένταση που θέλουμε αλλά με πιο “μαλακό” τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο roulastamatopoulou.com

Δείτε επίσης