Γυναίκα

Τα νέα γούρια Kórē για μια χρονιά με υγεία, αγάπη και ειρήνη

Ανακαλύψτε τις συλλογές γουριών Kórē & Paréntesis σε ασήμι και ασήμι επίχρυσο με την υπογραφή της σχεδιάστριας Μαρίας Καρκαντζού

Γούρι Kórē, Γούρι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Γούρι», μια λέξη που σημαίνει καλοτυχία και συμβολίζει τον καλό οιωνό. Τα γούρια αποτελούν το κατεξοχήν σύμβολο της ευημερίας και ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας σε κάθε περίσταση.

Εκφράστε την αγάπη σας κι ευχηθείτε καλοτυχία σε κάθε νέο ξεκίνημα των δικών σας ανθρώπων με τα πρωτότυπα γούρια Kórē που φέρουν την υπογραφή της Μαρίας Καρκαντζού.

γούρια, μαρία καρκαντζού, Kórē,

Ενώ η Κόρη της θεάς Δήμητρας και του θεού Δία, Περσεφόνη, μάζευε άνθη σε ένα λιβάδι, άνοιξε η γη, ξεπήδησε ο Άδης με το άρμα του και την πήρε μαζί του ως βασίλισσα του κάτω κόσμου. Η μητέρα της όμως την ήθελε πίσω και έτσι συμφώνησε με τον Άδη ότι η Περσεφόνη θα περνά τον μισό χρόνο στο πλευρό της και τον υπόλοιπο χρόνο στο πλευρό του συζύγου της.

γούρια, μαρία καρκαντζού, Kórē,

Όταν η Περσεφόνη και η θεά Δήμητρα συναντιούνται, τα λουλούδια ανθίζουν και τα δέντρα καρποφορούν. Όταν η θεά Δήμητρα αποχωρίζεται την Κόρη της, η φύση «πενθεί». Ο μύθος συμβολίζει την αέναη εναλλαγή των εποχών: Έαρ, Θέρος, Οπώρα και Χειμών.

γούρια, μαρία καρκαντζού, Kórē,

Οι τέσσερεις εποχές, ως φτερωτές θεότητες της ελληνικής μυθολογίας και κόρες του Ήλιου δεν σταμάτησαν ποτέ να εμπνέουν διάσημους ζωγράφους, γλύπτες και μουσικούς όπως ο Cezanne, o Vivaldi, ο Γύζης και ο Τσαρούχης.

Η σχεδιάστρια Μαρία Καρκαντζού, μέσα από το προσωπικό της brand κοσμημάτων MK Fine Jewelry εμπνέεται από τη θεματολογία των τεσσάρων εποχών, τις αποτυπώνει ως ομόκεντρους κύκλους και δημιουργεί το γούρι Kórē για να υποδεχθεί τη νέα χρονιά με υγεία, αγάπη και ειρήνη.

γούρια, μαρία καρκαντζού, Kórē,

H Μαρία Καρκαντζού σπούδασε Ιndustrial Design, συνέχισε με σχέδιο μόδας στο Central Saint Martins του Λονδίνου και ειδικεύτηκε στο High Jewelry Design στην Φλωρεντία. Έχοντας σχεδιάσει κοσμήματα για μεγάλα brands και με 10ετή εμπειρία στον κλάδο της υψηλής κοσμηματοποιίας, ιδρύει το brand MK Fine Jewelry. Εμπνέεται και αναζητεί την ομορφιά παντού: σ’ένα τοπίο, ένα κτίριο, ένα έργο τέχνης. Της αρέσει να αναδεικνύει την προσωπικότητα κάθε γυναίκας ανεξαρτήτως ηλικίας, σχεδιάζοντας κοσμήματα κατά παραγγελία από πολύτιμα μέταλλα και λίθους. Με σεβασμό στο περιβάλλον το brand MK Fine Jewelry φιλοτεχνεί μοναδικά & προσωποποιημένα κοσμήματα.

γούρια, μαρία καρκαντζού, Kórē,

γούρια, μαρία καρκαντζού, Kórē,

γούρια, μαρία καρκαντζού, Kórē,

Aνακαλύψτε τις Συλλογές Γουριών Kórē & Paréntesis σε ασήμι και ασήμι επίχρυσο στο παρακάτω link:https://www.mkfinejewelry.com/jewelry

Δείτε επίσης