Γυναίκα

Αγίου Βαλεντίνου: 6 μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το κόκκινο

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει κι εσείς επιβάλλεται να φορέστε κόκκινο, το χρώμα της αγάπης που αναδεικνύει το πάθος

Κόκκινο, Αγίου Βαλεντίνου, Μακιγιάζ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και, είτε έχετε βρει το άλλο σας μισό, είτε όχι, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να γιορτάσετε την αγάπη σας φορώντας… κόκκινα.

Γιατί αυτό το χρώμα, πέρα από το ότι είναι η επιλογή της ημέρας, αναδεικνύει το πάθος και τη φλόγα, ενώ παράλληλα απογειώνει κάθε τόνο επιδερμίδας. Επομένως, μήπως να κάνουμε “βουτιά” στα κόκκινα και να προσθέσουμε την απόχρωση της αγάπης τουλάχιστον στο μακιγιάζ μας;

6 ιδέες μακιγιάζ για τον Άγιο Βαλεντίνο

- Ερωτικό κόκκινο
- Υποκείμενη ομορφιά
- Η καρδιά του έρωτα
- Λαμπερό πάθος
- Κομψή εκρηκτικότητα
- Disco passion

Ερωτικό κόκκινο

Ξεκινώντας με την κλασική επιλογή, έντονα κόκκινα χείλη συνδυασμένα με κόκκινη σκιά κάτω από το μάτι δημιουργούν ένα αισθησιακό, αλλά δραματικό look. Υπερβολικό και άκρως απαραίτητο για τη συγκεκριμένη μέρα.


Υποκείμενη ομορφιά
Εάν επιθυμείτε κάτι πιο διακριτικό, επιλέξτε κόκκινα χείλη συνδυασμένα με nude αποχρώσεις στα μάτια, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα. Εγγύηση όπως κι αν επιλέξετε να το συνδυάσετε.

Η καρδιά του έρωτα
Επιλέγοντας κόκκινη σκιά σε σχήμα καρδιάς, το μακιγιάζ του Βαλεντίνου φτάνει σε άλλα επίπεδα αγάπης! Ένα ρομαντικό, ιδιαίτερο στοιχείο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.


Λαμπερό πάθος
Εάν θέλετε να δώσετε έμφαση στα χείλη, επιλέξτε ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν. Τα glossy χείλη είναι πάντα in style και προσθέτουν μία glamorous νότα που τόσο αγαπάμε.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο instyle.gr

Δείτε επίσης