Κόσμος

Γέννησε η έγκυος που τραυματίστηκε από την επίθεση στο μαιευτήριο

Την Πέμπτη, η ρώσικη πρεσβεία του Λονδίνου διέδιδε πως τα αίματα της γυναίκα ήταν μεηκ απ και πως η ίδια ήταν ηθοποιός και όχι έγκυος

Γέννησε η έγκυος που τραυματίστηκε από την επίθεση στο μαιευτήριο
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ουκρανή δημοσιογράφος ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής, πως η νεαρή έγκυος που απαθανατίστηκε με αίματα μετά από επίθεση με βομβαρδισμούς σε μαιευτήριο στη Μαριούπολη, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Όπως έγραψε στο Twitter η Olga Tokariuk η ίδια επικοινώνησε με συγγενή της Μαριάννας η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από τις φωτογραφίες που την έδειχναν αιμόφυρτη να προσπαθεί να εγκαταλείψει το βομβαρδισμένο νοσοκομείο, και έλαβε γνώση για το ευτυχές γεγονός.

Παράλληλα σημειώνει πως είναι καλά στην υγεία τους τόσο η μάνα όσο και το μωρό, ενώ οι βομβαρδισμοί στη Μαριούπολη συνεχίζονται.

Η νεαρή έγκυος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ρωσικής προπαγάνδας, καθώς η ρώσικη πρεσβεία στη Μεγάλη Βρετανία, είπε πως δεν ήταν έγκυος και δεν βρισκόταν στο συγκεκριμένο κτήριο αλλά ήταν ηθοποιός η οποία μάλιστα έβαλε μέικ απ για να δείξει πως έχει αίματα από την επίθεση.

Δείτε επίσης