Κόσμος

Ελβετία: Μυστήριο με πενταμελή οικογένεια που πήδηξε από το μπαλκόνι - Είχε εκδοθεί ένταλμα για τον πατέρα

Πέντε μέλη μιας οικογένειας Γάλλων έπεσαν το ένα μετά το άλλο από το μπαλκόνι - Λίγο πριν το μοιραίο συμβάν, η αστυνομία είχε φτάσει στην πόρτα τους - Τί έψαχνε;

Ελβετία: Μυστήριο με πενταμελή οικογένεια που πήδηξε από το μπαλκόνι - Είχε εκδοθεί ένταλμα για τον πατέρα
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Συνεχίζονται οι έρευνες στην υπόθεση της ομαδικής αυτοκτονίας την περασμένη Πέμπτη μιας οικογένειας Γάλλων στο Μοντρέ της Ελβετίας, τα πέντε μέλη της οποίας φέρεται ότι έπεσαν το ένα μετά το άλλο από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στον έβδομο όροφο, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Η έρευνα "επιτρέπει να υποθέσουμε ότι όλα τα θύματα πήδηξαν από το μπαλκόνι το ένα μετά το άλλο", διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία του καντονιού του Βω.

Από τα πέντε μέλη της οικογένειας, μόνον ο γιος επέζησε της πτώσης και σήμερα βρίσκεται σε κώμα.

Το χρονικό της φρίκης

Οι λόγοι αυτής της οικογενειακής τραγωδίας, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Μοντρέ, μια πόλη στις όχθες της λίμνης Λεμάν, παραμένουν άγνωστοι. Όμως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα αυτό για ένα πρόβλημα με την εκπαίδευση ενός εκ των παιδιών.

«Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο διαμέρισμα. Και εκείνη τη στιγμή, προφανώς, ελήφθη η απόφαση από την οικογένεια αυτή να πηδήξει στο κενό από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του καντονιού Βω, o Ζαν Κριστόφ Σοτερέλ, στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, δύο αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα της οικογένειας από τη Γαλλία «για να εκτελέσουν ένα ένταλμα που είχε εκδοθεί σε σχέση με την κατ’ οίκον εκπαίδευση ενός παιδιού», ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο τύπου.

Το ένταλμα αφορούσε τον πατέρα, έναν 40χρονο Γάλλο, που διέμενε σε αυτό το διαμέρισμα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ 

Δείτε επίσης