Κόσμος

Εμανουέλ Μακρόν - Μπριζίτ: Το τρυφερό στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την Μπριζίτ να κάθεται στα πόδια του Εμανουέλ Μακρόν

Εμανουέλ Μακρόν - Μπριζίτ: Το τρυφερό στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Δίπλα του, βράχος, να τον στηρίζει σ’ όλες του τις επιλογές. Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου ήταν στο πλευρό του – όπως πάντα – στη σημαντική προεκλογική συγκέντρωση του Σαββάτου.

Μόλις μια εβδομάδα απομένει μέχρι τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, που θα διεξαχθούν στις 10 Απριλίου.

Το Σάββατο, ο Γάλλος πρόεδρος απευθύνθηκε σε ένα κοινό άνω των 30.000 ατόμων σε στάδιο στο Παρίσι, σε μια προεκλογική συγκέντρωση που θύμιζε... συναυλία ροκ σταρ, σύμφωνα με την τοπική The Local.

Η είσοδος του Γάλλου προέδρου στην La Défense Arena της γαλλικής πρωτεύουσας, έναν πελώριο χώρο που φιλοξενεί συνήθως σημαντικούς αγώνες ράγκμπι και συναυλίες, συνοδευόταν από πυροτεχνήματα και άφθονες επευφημίες. Ο Μακρόν έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου κατά του εξτρεμισμού (και της αντιπάλου του Μαρίν Λε Πεν) και έφερε το παράδειγμα της Βρετανίας για να δείξει πώς ένα αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να «πυροδοτήσει» αλυσιδωτές συνέπειες.


«Δείτε τι συνέβη με το Brexit, και τόσες άλλες εκλογικές αναμετρήσεις: πράγματα που έδειχναν αδύνατα τελικά συνέβησαν. Τίποτε δεν είναι αδύνατο», είπε μεταξύ άλλων ο Μακρόν.

Παρούσα στη σημαντική συγκέντρωση ήταν φυσικά η Μπριζίτ Μακρόν, που μάλιστα απαθανατίστηκε σε ένα ιδιαίτερα τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της από την επίσημη φωτογράφο του Μακρόν, Soazig de la Moissonnière.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η ταλαντούχα φωτογράφος έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία του Μακρόν αγκαλιά με την Μπριζίτ που κάθεται στα γόνατά του στα αποδυτήρια του σταδίου. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο Γάλλος πρόεδρος κάθεται σε έναν πάγκο για βάρη ενώ η κομψή σύζυγός του στέκεται δίπλα του.

Δείτε επίσης