Κόσμος

«Εξαφανίστηκε»...ξανά η πριγκίπισσα Σαρλίν

Άφαντη και πάλι από τις 21 Μαρτίου η θλιμμένη πριγκίπισσα - Τι αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ για τις αλλεπάλληλες «εξαφανίσεις» της - Σιγή ασυρμάτου από το Παλάτι

«Εξαφανίστηκε»...ξανά η πριγκίπισσα Σαρλίν
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Φήμες αναφέρουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πως η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έχει φύγει και πάλι από το Παλάτι και έχει εγκαταλείψει για ακόμα μια φορά την οικογένεια της.

Η αρχή του «κακού» έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η Σαρλίν προσβλήθηκε από λοίμωξη στο λαιμό, τη μύτη και το αυτί στη Νότια Αφρική. Το αποτέλεσμα ήταν να μην της επιτραπεί να επιστρέψει στο Μονακό για πολύ καιρό.

Όταν ανάρρωσε, η ψυχική και η σωματική της υγεία ήταν εξαντλημένη και έτσι έμεινε προσωρινά σε ελβετική κλινική.

Στα μέσα του Μάρτη, η πριγκίπισσα επέστρεψε στα παιδιά και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο.

Τώρα όμως, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν πως η «θλιμμένη πριγκίπισσα» έχει εγκαταλείψει ξανά την οικογένειά της. Πιο συγκεκριμένα, το αυστραλιανό περιοδικό «Who» αναφέρει ότι η Σαρλίν είχε επιβιβαστεί σε ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νίκαια στις 21 Μαρτίου.

«Δεν είμαι σοκαρισμένος που η Σαρλίν έφυγε ξανά από το Μονακό», είπαν πηγές στο αυστραλιανό περιοδικό. «Τα πάντα για την ασθένειά της ήταν αρκετά μυστηριώδη και ομιχλώδη. Το παλάτι έχει δώσει κάποιες πληροφορίες, αλλά έχεις την αίσθηση ότι συμβαίνουν πολλά περισσότερα από όσα λένε».

Ο προορισμός της πριγκίπισσας Σαρλίν δεν έχει γίνει γνωστός. Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό θα λείπει από το Μονακό ή αν έχει ήδη επιστρέψει στο πριγκιπάτο.

Υπενθυμίζεται, πω τον περασμένο Φεβρουάριο μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Monaco-Matin» ο πρίγκιπας Αλβέρτος, δήλωσε ότι: «η πριγκίπισσα Σαρλίν τα πάει πολύ καλύτερα» και ελπίζει ότι θα «επιστρέψει στο πριγκιπάτο πολύ σύντομα».
Ο Αλβέρτος δεν έχει διευκρινίσει την ακριβή αιτία της ασθένειας της Σαρλίν, αν και έχει δηλώσει ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση» και ότι θα χρειαστούν ακόμη μερικοί μήνες για την πλήρη θεραπεία της. Μάλιστα, ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος είχε αποκαλύψει πως η Σαρλίν εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας μετά από οικογενειακό συμβούλιο με τους δύο αδελφούς και την νύφη της και με την σύμφωνη γνώμη της ίδιας.


Δείτε επίσης