Κόσμος

Ο δολοφόνος της Orsolya Gaal άφησε πίσω τις ματωμένες μπότες του

Ένα ζευγάρι μπότες ποτισμένο με αίμα, ίσως δείξει ποιος σκότωσε την 51χρονη μητέρα

Ο δολοφόνος της Orsolya Gaal άφησε πίσω τις ματωμένες μπότες του
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο στην New York Post, οι αρχές διεξάγουν τεστ DNA σε ένα ματωμένο ζευγάρι μπότες, οι οποίοι βρέθηκαν σε κάδο απορριμάτων έξω από το γκαράζ της Orsoyla Gaal, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη με 60 μαχαιριές μέσα σε σάκο.

Παράλληλα, ένας τεχνίτης που εργαζόταν στο σπίτι της 51χρονης, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση μαζί της αναζητείται, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ύποπτο.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα της 51χρονης βρέθηκε μέσα σε σάκο, τεμαχισμένο, 5 τετράγωνα από το σπίτι της το πρωί του Σαββάτου.


Οι τελευταίες ώρες της μητέρας


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 51χρονη Orsolya Gaal βγήκε το βράδυ της Παρασκευής με φίλους της σε μια παράσταση και στη συνέχεια, πέρασε από ένα μπαρ στη γειτονιά της. Ο υπεύθυνος του μπαρ δήλωσε στην New York Post πως η παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, ήπιε το «συνηθισμένο της Moscow mule» και έφυγε μόνη της γύρω στις 12:30 το βράδυ.

«Ήρθε μόνη της, έφυγε μόνη της» είπε ο υπεύθυνος του μπαρ. «Κάθε φορά που την βλέπω εδώ, πίνει πάντα ένα ή δύο Moscow mule και μερικές φορές τρώει και κάτι. Δεν την έχω δει ποτέ να έρχεται με κάποιον άλλον ή να φεύγει με κάποιον άλλον».

Η αστυνομία πιστεύει ότι κάποιος ακολούθησε την Orsolya Gaal στο σπίτι της, ο οποίος, αφού τη δολοφόνησε, την έβαλε σε μια σακούλα και πέταξε το πτώμα της περίπου 5 τετράγωνα μακριά από το σπίτι της.

Ένα βίντεο αποκαλύπτει
Βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε γειτονικό σπίτι κατέγραψε μια μυστηριώδη φιγούρα να σέρνει την ματωμένη τσάντα μακριά από το σπίτι της Gaal γύρω στις 4:30 το πρωί. Το πτώμα βρέθηκε από γείτονα.

«Δεν καρφώνεις ένα μαχαίρι σε κάποιον 60 φορές χωρίς να τραυματιστείς»
Η αστυνομία από την πλευρά της, πιστεύει πως σύντομα θα βρεθεί κοντά στη λύση του μυστηρίου της δολοφονίας και στον ένοχο, καθώς θεωρεί ότι τα στοιχεία DNA μπορούν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. «Δεν καρφώνεις ένα μαχαίρι σε κάποιον 60 φορές χωρίς να τραυματιστείς» είπε μια υψηλόβαθμη αστυνομική πηγή. «Χτυπάς κάποιον τόσο δυνατά και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα χτυπήσει το χέρι σου. Το DNS θα μπορούσε να έχει μείνει πίσω».

Δείτε επίσης