Κόσμος

Γάμος Μπρούκλιν και Νίκολα: Τα κοσμήματα που φορέθηκαν – Ποια…έλαμψε περισσότερο

«Νικήτρια» η μάνα της νύφης, Κλόντια Πελτζ, με κόσμημα που ανήκε σε σουλτάνο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Γάμος Μπρούκλιν και Νίκολα: Τα κοσμήματα που φορέθηκαν – Ποια…έλαμψε περισσότερο
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Κι αφού είδαμε τι φόρεσε το ζευγάρι στο γάμο, ποιους οίκους μόδας επέλεξαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους, ήρθε η ώρα να δούμε ποια … έλαμψε περισσότερο όχι με την ομορφιά της αλλά με τα διαμάντια που διακοσμούσαν το κορμί της.

Η νύφη, Νίκολα Πελτζ

Η 27χρονη ηθοποιός συνδύασε το Valentino νυφικό της με διαμαντένια σκουλαρίκια. Οι ειδικοί λένε ότι κάθε μπριγιάν του σκουλαρικιού είναι τουλάχιστον 7 καρατίων, και το κάθε σκουλαρίκι αποτελούνταν από πολλά μπριγιάν! Η τιμή του κοσμήματος υπολογίζεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Διαμαντένια σκουλαρίκια για τη Νίκολα Πελτζ

Ο γαμπρός, Μπρούκλιν Μπέκαμ

Μέσα στο φράκο του, διά χειρός Dior και Kim Jones, ο Μπρούκλιν ήταν διακριτικός και κούκλος. Η μόνη αστραφτερή πινελιά που έβαλε στο σύνολο ήταν μια διαμαντένια αλυσίδα στο μπροστινό μέρος του σακακιού του. Σχεδιασμένο από την Anita Ko, το κόσμημα είναι το γαμήλιο δώρο των πεθερικών του.

Διαμαντένια αλυσίδα στο σακάκι του Μπρούκλιν Μπέκαμ

Η πεθερά, Βικτόρια Μπέκαμ

Η πρώην Spice Girls επέλεξε ένα μενταγιόν σε σχήμα αχλαδιού 21,5 καρατίων. Ο πολύτιμος λίθος κρεμόταν από μια πλατινένια αλυσίδα - αντίκα, η οποία φτιάχτηκε γύρω στο 1870 στη Βρετανία. Τα σύμβολα που φέρει στη χάραξή της προστατεύουν τον κάτοχο της αλυσίδας και του φέρνουν τύχη.

Διαμάντι 21,5 καρατίων για τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η συμπεθέρα, Κλόντια Πελτζ

Είναι μία δισεκατομμυριούχος και δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από εκείνη. Η Κλόντια Πελτζ επέλεξε κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας. Το κολιέ: Το διαμάντι είναι σε σχήμα αχλαδιού και 95 καρατίων, έχει χρώμα D (κάτι σαν ασημί) και μεγάλη ιστορία. Το όνομά του είναι «Το αστέρι της Ανατολής» και κάποτε ανήκε στον Αμπνουλχαμίντ τον Β’, τον σουλτάνο δηλαδή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Στη συνέχεια πέρασε από πολλά πλούσια χέρια, έφτασε στον Καρτιέ, τον βασιλιά Φαρούκ της Αιγύπτου, ώσπου κατέληξε στον Harry Winston, έναν οίκο πολύτιμων κοσμημάτων που ιδρύθηκε το 1932, με τον ιδρυτή του Χάρι Γουίνστον να φέρει τον τίτλο «Ο βασιλιάς των διαμαντιών». Το 1969 ο Harry Winston ανακοίνωσε την πώληση του ιστορικού κολιέ, αποκρύπτοντας ωστόσο την ταυτότητα του αγοραστή. Ώσπου έγινε ο γάμος του Μπρούκλιν και της Νίκολα και λύθηκε το μυστήριο. Η Κλόντια το συνδύασε με ανάλογα τεράστια κρεμαστά σκουλαρίκια.

Διαμάντι 95 καρατίων για την Κλόντια Πελτζ

Δείτε επίσης