Κόσμος

Νέα Υόρκη: Ιερόδουλη νάρκωνε και λήστευε τους πελάτες της - Σκότωσε 4 άνδρες

Θύμα της και γνωστός μάγειρας

Νέα Υόρκη: Ιερόδουλη νάρκωνε και λήστευε τους πελάτες της - Σκότωσε 4 άνδρες
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη η Angelina Barini, ιερόδουλη από το Κουίνς της Νέας Υόρκης, αφού κρίθηκε ένοχη για τον θάνατο τεσσάρων πελατών της, μεταξύ αυτών και ο γνωστός σεφ Andrea Zamperoni του δημοφιλούς εστιατορίου Cipriani Dolci, που έφυγε από τη ζωή το 2019.

Τον περασμένο Αύγουστο, η 43χρονη γυναίκα είχε ομολογήσει τις πράξεις της, αφού παραδέχθηκε ότι χορήγησε φαιντανύλη σε αρκετούς πελάτες της, για να τους κλέψει χρήματα. Ομολόγησε επίσης πως είχε δώσει το "χάπι του βιασμού" στον σεφ Zamperoni. Ωστόσο, τέσσερις εκ των θυμάτων της, έχασαν τη ζωή τους από υπερβολική δόση.

Η δικογραφία αναφέρει πως η γυναίκα χορήγησε πολλές φορές ναρκωτικές ουσίες με φαιντανύλη στα θύματά της το καλοκαίρι του 2019.

Ο εθισμός της στα ναρκωτικά
Ο δικαστής της υπόθεσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, τόνισε στη δίκη ότι τα "σοκαριστικά εγκλήματα" που έκανε αυτή η "αδίστακτη" -όπως την χαρακτήρισε- γυναίκα, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά και δεν δικαιολογούνται από το γεγονός ότι μεγάλωσε σε προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και τον εθισμό της ίδιας στα ναρκωτικά.

"Η σοβαρότητα των πράξεών σου δεν μπορεί να μετριαστεί από όσα βίωσες μεγαλώνοντας", είπε χαρακτηριστικά.

Πριν την ανακοίνωση της ποινής, η ξαδέλφη ενός από τα θύματα είπε ότι δεν αισθάνεται την παραμικρή συμπόνια για την Angelina Barini.

"Κατανοώ ότι το παρελθόν της ήταν δύσκολο. Το ίδιο και το δικό μου. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Σκότωσε τέσσερα άτομα. Της αξίζει αυτό που παθαίνει", δήλωσε.

Δείτε επίσης