Κόσμος

Παιδιά τρομαγμένα κρύβονταν κάτω από τα θρανία όσο ο μακελάρης «γάζωνε» την τάξη

«Θα πεθάνετε όλοι!», φώναζε ο μακελάρης που αιμοτοκύλισε το Δημοτικό στο Τέξας

Παιδιά τρομαγμένα κρύβονταν κάτω από τα θρανία όσο ο μακελάρης «γάζωνε» την τάξη
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Όσο περνάνε οι ώρες από το αιματοκύλισμα στο σχολείο του Τέξας, νέες μαρτυρίες των επιζώντων βλέπουν το φως της δημοσιότητας και παγώνουν το αίμα.

Ένα αγοράκι που κατάφερε να επιβιώσει και είδε τους συμμαθητές του να πεθαίνουν δίπλα του, μίλησε DailyMail για όλα όσα είδε και βίωσε τις ώρες του τρόμου.

«Ώρα να πεθάνετε»
«Μπήκε μέσα και είπε «Ώρα να πεθάνετε«… Όταν άκουσα τον πυροβολισμό πίσω από την πόρτα είπα στον φίλο μου να κρυφτούμε κάτω από κάτι για να μη μας βρει… Κρυφτήκαμε και έλεγα στον φίλο μου να μη μιλάει για να μη μας ακούσει», είπε ο μικρός μαθητής, που βίωσε τον τρόμο μέσα στο σχολείο του.


Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το αγόρι κρυβόταν με άλλους τέσσερις μαθητές κάτω από ένα τραπέζι καλυμμένο με τραπεζομάντηλο ενώ ο 18χρονος δράστης «γάζωνε» την τάξη, σκοτώνοντας παιδιά και δασκάλες. Δεκαεπτά ακόμη άτομα τραυματίστηκαν από τη σοκαριστική επίθεση στο σχολείο.

«Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, ένας από αυτούς είπε: «Φωνάξτε αν χρειάζεστε βοήθεια». Ένα από τα άτομα στην τάξη μου είπε «βοήθεια» και ο τύπος την άκουσε και την πυροβόλησε», είπε επιπλέον το αγόρι, προτού περιγράψει πώς τελικά οι αστυνομικοί εισέβαλαν και σκότωσαν τον δράστη. Για τις δύο δασκάλες που σκότωσε ο Ράμος, το αγοράκι είπε ότι ήταν πολύ καλές γυναίκες και ότι μπήκαν μπροστά από τους μαθητές για να τους προστατέψουν.

Δείτε επίσης