Κόσμος

Ένας πρίγκιπας, μα τι πρίγκιπας! - Ο 4χρονος Λούις «βουτάει» στα ζαχαρωτά και γίνεται viral

Τα βασιλικά μωρά έκλεψαν την παράσταση στις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ένας πρίγκιπας, μα τι πρίγκιπας! - Ο 4χρονος Λούις «βουτάει» στα ζαχαρωτά και γίνεται viral
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο μικρός γιος της Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Λούις πρωταγωνίστησε την πρώτη και την τέταρτη ημέρα των εκδηλώσεων για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, αρχικά με τις απίστευτες γκριμάτσες του και τον... χαλαρό διάλογο που είχε με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και εν συνεχεία στην παρέλαση της Κυριακής, που ήταν... όλα τα λεφτά!

Ο πρίγκιπας Λούις μονοπώλησε σχεδόν τα βρετανικά ΜΜΕ και έγινε το αγαπημένο meme των social media. Ολα αυτά γιατί, απλώς, ο 4 ετών Λούις είναι ένα μικρό, ζωηρό παιδί, που του ήταν αδύνατο να κάτσει τρεις ώρες σε μια καρέκλα και να παρακολουθεί μια παρέλαση. Αντ' αυτού... οργίασε, με την Κέιτ Μίντλετον να έχει αναλάβει τον εξαιρετικά δύσκολο ρόλο να τον κρατήσει ήρεμο. Δεν τα κατάφερε και ιδιαίτερα, ενώ υπήρξαν στιγμές που έχασε την ψυχραιμία της.

Και μπορεί η επίθεση του πρίγκιπα Λούις στη μητέρα του Κέιτ Μίντλετον να έκανε τον γύρο των ΜΜΕ προκαλώντας πολύ γέλιο, ήταν, όμως, μια ακόμη στιγμή από τα πριγκιπικά μωρά στο Ιωβηλαίο που ήταν πολύ πολύ αστεία, χαρακτηριστική και συνηθισμένη ανάμεσα στα παιδιά.

Ηταν η στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους κάποιες καραμέλες και σοκολάτες, με αποτέλεσμα να προκληθεί... χάος.

Πρωταγωνιστής και πάλι ο πρίγκιπας Λούις, αλλά και η Σαβάνα Φιλίπ, ετών 11, κόρη του Πίτερ Φιλίπ και της Οτομ Κέλι, δηλαδή εγγονή της πριγκίπισσας Αννας, δισεγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, δεύτερη εξαδέλφη των μικρών Κέιμπριτζ. Η Σαβάνα Φιλίπ και στο παρελθόν έχει δείξει τη... δυναμική της, όταν παλαιότερα με τον πρίγκιπα Τζορτζ και τη Σαρλότ οργίαζαν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και σε βασιλικούς γάμους, με σπρωξίματα και τσακωμούς. Και το ίδιο έκανε και τώρα, σε συνεργία αυτή τη φορά με τον μικρότερο, τον πρίγκιπα Λούις.

Βίντεο: Η στιγμή που ο πρίγκιπας Λούις επιτέθηκε στην τσάντα με τα ζαχαρωτά
Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε η Λένα Τίνταλ, ετών 3 (κόρη του Μάικ και της Ζάρα Τίνταλ, εξαδέλφης του πρίγκιπα Γουίλιαμ, κόρης της πριγκίπισσας Αννας και εγγονής της βασίλισας Ελισάβετ).

Η τρίχρονη κρατούσε μια σακούλα με σοκολατάκια και ζαχαρωτά που της είχαν δώσει προφανώς για να την κρατήσουν ήρεμη στην παρέλαση. Η μικρή μπήκε δυναμικά στο royal box, κρατώντας τα γλυκά, και κατευθύνθηκε αμέσως προς τον πρίγκιπα Τζορτζ για να τα μοιραστεί μαζί του. Ομως, ο πρίγκιπας Λούις, η Σαρλότ και η Σαβάνα καραδοκούσαν. Για μερικά δευτερόλεπτα επικράτησε ένα μικρό χάος, με τον Λούις να διεκδικεί τα σοκολατάκια, τη Σαρλότ να σιγοντάρει, την τρίχρονη να αρνείται και να εκνευρίζεται, και τη Σαβάνα να γελάει.

Η μικρή, παρότι μόλις 3 ετών, κράτησε αντίσταση και έδειξε μάλιστα και εξαιρετικά νευριασμένη. Εντέλει τους προσπέρασε όλους για να δώσει το σοκολατάκι στον πρίγκιπα Τζορτζ, ο οποίος δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν. Η πρώτη προσπάθεια ήταν αποτυχημένη, γιατί το σοκολατάκι άρπαξε η πριγκίπισσα Σαρλότ... Η δεύτερη, όμως, ήταν τελικά επιτυχής.

Γενικά, τα στιγμιότυπα με τα βασιλικά μωρά στο royal box δεν είχαν τέλος... Σε κάποιο άλλο σημείο, η Μία Τίνταλ, η μεγαλύτερη αδελφή της μικρής που μοίραζε τα ζαχαρωτά, άρχισε να χτυπιέται στην καρέκλα της Κέιτ Μίντλετον, η οποία ανέλαβε να την ηρεμήσει.

Νωρίτερα της είχε επιτεθεί ο Λούις... ήρεμα και ψύχραιμα, τραβώντας της τα μαλλιά.

Αν πάντως κάποια μπορούσε να συγκριθεί στην γκριμάτσα με τον πρίγκιπα Λούις τότε αυτή ήταν η τριών ετών Λένα... Κάποια στιγμή που στα μεγάφωνα έπαιζε το Dancing Queen των ABBA, και η Σαβάνα με τη Μία χόρευαν, η μικρή Λένα καθόταν στην καρέκλα με κατεβασμένα μούτρα.

Πρίγκιπας Λούις, πριγκίπισσα Σαρλότ και εξαδέλφες οργιάζουν στο royal box

Δείτε επίσης