Κόσμος

ΗΠΑ: Θλίψη για το βρέφος 5 μηνών που σκοτώθηκε από πυροβολισμούς στο Σικάγο

Το κοριτσάκι πυροβολήθηκε καθώς βρισκόταν στο πίσω μέρος αυτοκινήτου - Επικήρυξη για τον δράστη.

ΗΠΑ: Θλίψη για το βρέφος 5 μηνών που σκοτώθηκε από πυροβολισμούς στο Σικάγο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τραγωδία στις ΗΠΑ, με την είδηση του θανάτου ενός βρέφους 5 μηνών στο Σικάγο. Δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ καθόταν στο πίσω μέρος αυτοκινήτου στο South Side.

Το κοριτσάκι, που κατονομάστηκε ως Σεσίλια Τόμα, βρισκόταν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, όταν την πυροβόλησε ένοπλος που επέβαινε σε άλλο όχημα, στη γειτονιά South Shore, όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία και το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Cook. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε στα τραύματά της.

Κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου τραυματίστηκε κι ένας άντρας 41 ετών, που επέβαινε σε άλλο όχημα. Σύμφωνα με την αστυνομία του Σικάγο, δέχθηκε σφαίρα κοντά στο μάτι του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Ωστόσο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απευθύνουν εκκλήσεις στο δράστη να παραδοθεί για να σώσει τη συνείδησή του.

Ανταποκριτής του ABC είπε ότι μίλησε στη μητέρα της Σεσίλια. «Εννέα μήνες κουβαλούσε αυτό το παιδί, το έτρεφε και χρειάζεται ένας τρελός για να βγάλει το όπλο και να πάρει τη ζωή του μωρού» είπε.

Μια νοσοκόμα, με το όνομα Τζάκι, είπε ότι δεν έχει ποτέ της δει τίποτα σαν τα τραύματα του μωρού. Ακτιβιστές και ένας υποψήφιος δήμαρχος προσφέρουν ανταμοιβή 5.000 δολαρίων για πληροφορίες για την υπόθεση.

Δείτε επίσης