Κόσμος

Ο αμήχανος Ερντογάν: Δημοσιογράφος τον «στρίμωξε» ρωτώντας τον για την αλλαγή στάσης του απέναντι στον Μπάιντεν

Το αμήχανο γέλιο του Ερντογάν... τα λέει όλα! - Δείτε το βίντεο

Ο αμήχανος Ερντογάν: Δημοσιογράφος τον «στρίμωξε» ρωτώντας τον για την αλλαγή στάσης του απέναντι στον Μπάιντεν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ανάλογη συνέντευξη Τύπου είχαμε να δούμε καιρό... Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Τούρκος πρόεδρος κινήθηκε σε «ήρεμα νερά», όχι όμως κι όταν έσβησαν τα «φώτα» της. Τότε, επανήλθε με τα περί αποστρατιωτικοποίησης των ελληνικών νησιών και το «Μητσοτάκης γιοκ».

Η συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν βρέθηκε στο επίκεντρο των δημοσιογράφων, που προχώρησαν σε... αιχμηρές ερωτήσεις προς τον Τούρκο πρόεδρο, με φόντο την άρση του βέτο για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Το αμήχανο γέλιο του Ταγίπ Ερντογάν τα λέει όλα, όταν Βρετανός δημοσιογράφος τον ρώτησε το εξής: «Στο παρελθόν ο Τζο Μπάιντεν έχει πει πράγματα για σας με τα οποία είχατε θυμώσει ιδιαίτερα. Αυτή τη φορά η εμφάνιση σας ήταν σαν να είστε οι καλύτεροι φίλοι με τον πρόεδρο Μπάιντεν. Τι άλλαξε»;

«Στην πολιτική το χθες είναι στο χθες και το σήμερα είναι στο σήμερα. Αυτό πρέπει να το ξέρουμε. Γι’ αυτό και στην πολιτική πολλά αλλάζουν μέσα σε 24 ώρες και με αυτήν την λογική θα προχωράμε την πολιτική και θα σταθούμε όρθιοι», απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος.

Δείτε επίσης