Κόσμος

«Λουτρό αίματος» σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη - Φόβοι για «πολλά θύματα»

Πυροβολισμοί στο εμπορικό κέντρο Field’s - Έχει συλληφθεί ένα άτομο χωρίς να δίνονται άλλες πληροφορίες για την ταυτότητά του.

«Λουτρό αίματος» σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη - Φόβοι για «πολλά θύματα»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για «πολλά θύματα» κάνει λόγο η αστυνομία της Δανίας από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν λίγο νωρίτερα σε ένα εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης.

Βρίσκεται κοντά σε αρένα που είναι προγραμματισμένη συναυλία του τραγουδιστή, Harry Styles. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, έχει συλληφθεί ένα άτομο χωρίς να δίνονται άλλες πληροφορίες για την ταυτότητά του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο εμπορικό κέντρο Field’s.

Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι πολλοί άνθρωποι χτυπήθηκαν από πυρά σε ένα εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα Κοπεγχάγη σήμερα το απόγευμα.

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης σε ανάρτησή της στο Twitter γράφει ότι αστυνομικοί στάλθηκαν στο εμπορικό κέντρο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Οι αρχές συνέστησαν σε όσους βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν στη θέση τους και να περιμένουν τη βοήθεια της αστυνομίας.

Το εμπορικό κέντρο Field’s, στη συνοικία Άμαγκερ, βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.

Δείτε επίσης