Κόσμος

Καμίλ Βάσκεζ για Τζόνι Ντεπ: «Ήμουν τυχερή που τον εκπροσώπησα»

Η μελαχρινή δικηγόρος που... στρίμωξε στη γωνία την Άμπερ Χερντ, στην πολύκροτη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ, εξηγεί γιατί επέλεξε να εκπροσωπήσει τον ... πειρατή της Καραϊβικής

Καμίλ Βάσκεζ για Τζόνι Ντεπ: «Ήμουν τυχερή που τον εκπροσώπησα»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε συνέντευξη που έδωσε στο CBS Mornings, ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι ο 59χρονος ηθοποιός επέλεξε συγκεκριμένα εκείνη για να λάβει μέρος στην πολύκροτη δίκη.

«Ήταν σημαντικό να έχουμε μια γυναίκα στην ομάδα», δήλωσε η 38χρονη δικηγόρος.

«Γιατί;», ρώτησε ο παρουσιαστής Γκέιλ Κινγκ.

«Αυτή η υπόθεση απαιτούσε την οπτική μιας γυναίκας», απάντησε η Βάσκεζ, «και ήμουν η τυχερή που επιλέχθηκε για να κάνει αυτή τη δουλειά».

«Αισθάνεσαι τυχερή; Η λέξη είναι τυχερή;», ρώτησε ξανά ο παρουσιαστής.

«Έτσι νομίζω, ναι», συμφώνησε η Βάσκεζ.

«Νομίζω σκληρή δουλειά και τύχη - δεν μπορείς να υποτιμήσεις ότι υπήρχε συνδυασμός εκεί. Φυσικά, είναι ένας τεράστιος αριθμός ωρών εργασίας, αλλά είναι και λίγη τύχη, και δεν είναι μια δουλειά που πήρα ελαφρά τη καρδία», πρόσθεσε.

«Ήταν το όνομά του, η ζωή του. Ήταν σημαντικό», είπε.

Η συνέντευξη έρχεται μια εβδομάδα αφότου η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση έφεσης κατά της ετυμηγορίας των ενόρκων, η οποία έκρινε υπέρ του Τζόνι Ντεπ τον περασμένο μήνα.

Οι επτά ένορκοι αποφάνθηκαν ότι η πρώην σύζυγός του τον συκοφάντησε λέγοντας ότι την κακοποιούσε σωματικά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και επιδίκασαν στον διάσημο πρωταγωνιστή αποζημίωση.

Η Καμίλ Βάσκεζ έγινε σταρ κατά τη διάρκεια της δίκης. Στην αρχή, το TikTok είχε πειστεί ότι η 38χρονη δικηγόρος μπορεί να είχε ερωτική σχέση με τον ηθοποιό, αλλά οι ερωτήσεις της στη διάρκεια της αντεξέτασης και η ισχυρή παρουσία της για λογαριασμό του πελάτη της υπερνίκησαν σύντομα τις φήμες, ενώ μια tattoo artist έκανε μέχρι και τατουάζ με τη φιγούρα της.

Στις 15 Ιουλίου, φανς κατέγραψαν βίντεο από την επανασύνδεση της Βάσκεζ με τον Ντεπ σε μια από τις συναυλίες του στην Ευρώπη. Η δικηγόρος σύστησε τον ηθοποιό στον φίλο της, τον Βρετανό επιχειρηματία Έντουαρντ Όουεν, 38 ετών.

Ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται σε περιοδεία με τον κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ από την 1η Ιουνίου που έληξε η δίκη.

Δείτε επίσης