Κόσμος

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ξανά στο φως η εξωσυζυγική του σχέση - Ποιες οι προτιμήσεις του στο σεξ;

Η ιστορία ξεκίνησε το 2019, όταν δημοσιεύματα ήθελαν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να απατά την εγκυμονούσα τότε Κέιτ, με την μαρκησία Rose

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ξανά στο φως η εξωσυζυγική του σχέση - Ποιες οι προτιμήσεις του στο σεξ;
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Φούντωσαν και πάλι οι φήμες περί απιστίας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και το #prince_of_pegging έγινε trend στο Twitter.

Αναλυτικότερα, το @Deuxmoi, το οποίο αναδημοσιεύει ειδήσεις για διάσημους, ανέφερε σε tweet του: «Σχεδόν τρομάζουμε να το μοιραστούμε μαζί σας αλλά θα το κάνουμε. Αυτή η εξωσυζυγική σχέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι κοινό μυστικό στο Λονδίνο και είναι θέμα προς συζήτηση σε κάθε ειδησεογραφικό πρακτορείο. Σε ένα πρόσφατο media πάρτι, μάθαμε ότι ο αληθινός λόγος πίσω από την απιστία είναι η προτίμηση του πρίγκιπα για λίγο pegging, καθώς η γυναίκα του έχει συντηρητικές ιδέες, για να του το παρέχει. Όσο για εκείνη, δεν την ανησυχεί και προτιμά ο σύζυγός της να στρέφεται αλλού για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες. Όσο τουλάχιστον τα πράγματα δεν περιπλέκονται συναισθηματικά».

Μετά από αυτό, αναμενόμενο ήταν η εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να βγει και πάλι στο προσκήνιο με το παλάτι όμως να τηρεί σιγήν ιχθύος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 δημοσιεύματα ήθελαν τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ να απατά την Κέιτ, που τότε ήταν έγκυος, με τη μαρκησία Rose.

Δείτε επίσης